Iulia Vântur l-a făcut pe Salman Khan să se certe cu tatăl lui

Probleme mari în India pentru Iulia Vântur. Ştirista de la PRO TV a născut discuţii între iubitul ei, actorul indian Salman Khan, şi tatăl acestuia, Salim. „Tatăl lui Salman nu e deloc de acord cu relaţia noastră", s-ar fi plâns Iulia unei prietene.

Şarmantul Salman Khan (47 ani) are o viaţă grea. De când s-a îndrăgostit de românca Iulia Vântur (31 de ani), celebrul actor de la Bollywood are probleme cu tatăl său, Salim. Relaţiile dintre actor şi bătrân s-au deteriorat de ceva timp. Se pare că cei doi sunt la cuţite, certurile lor sunt din ce în ce mai dese, iar motivele, spun anumite surse, au direct legătură cu Iulia Vântur şi zvonurile care au apărut în presa indiană despre o posibilă căsătorie a acestora.

„Tatăl lui Salman nu este de accord cu relaţia noastră", s-ar fi plâns Iulia Vântur unei prietene. Tatăl faimosului actor nu este deloc încântat de faptul că presa indiană scrie despre relaţia lui Salman Khan cu Iulia Vântur. Nu mai este un secret nici faptul că Salim nu o are la inimă pe frumoasa blondă şi nici nu-i surâde ca fiul său să aibă vreo relaţie apropiată cu ea.

Mai mult, el susţine că fiul său nu are de gând să se însoare cu românca noastră, însă nu a negat că cei doi se cunosc destul de bine şi nici nu s-a abţinut de la comentarii privind acest subiect. „Nici nu se pune problema de o căsnicie. Fata despre care se vorbeşte (Iulia Vântur, n.r.) nu este decât o prietenă bună a fiului meu. Salman cunoaşte foarte mulţi oameni datorită faptului că se deplasează foarte mult", a spus acesta.

Supărat că s-a bătut prea mult moneda pe căsătoria dintre fiul său şi vedeta din România, tatăl lui Salman Khan a declarat, recent, în presa indiană, că cea mai importantă femeie din viaţa acestuia este mama sa şi că femeile de care se îndrăgosteşte vor o carieră.]

„Cum să se însoare băiatul meu când toate femeile de care se îndrăgosteşte sunt actriţe care vor şi ele o carieră? Salman se îndrăgosteşte mereu de actriţe, e adevărat, dar apoi vrea ca ele să renunţe la carieră şi să stea acasă, la fel cum face şi cea mai importantă femeie din viaţa lui, nimeni alta decât propria lui mamă", a declarat Salim Khan.

CLIIMA20130527_0160_1.jpg

Iulia Vântur merge des în India, în ultimii ani. Vedeta a fost în India şi cu fostul ei iubit, Marius Moga, în urmă cu doi ani, chiar înainte să se despartă.

Cu toate acestea, potrivit mai multor surse citate de presa indiană, Salman Khan şi Iulia Vântur petrec destul de mult timp împreună, iar relaţia lor se apropie cu paşi repezi spre mariaj. Click! v-a dezvăluit în exclusivitate, conform unor surse din PRO TV, că actorul indian i-a dat Iuliei inelul de logodnă. Salman e fiul cel mare al scenaristului Salim Khan, de religie musulmană, şi al primei sale soţii, Salma.

Iulia s-a iubit 4 ani cu Marius Moga


Iulia Vântur a fost foarte fidelă în amor. Vedeta şi Marius Moga au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, timp de patru ani. Compozitorul şi vedeta tv au pus punct relaţiei lor în urmă cu doi ani. Iulia este conştientă de valoarea timpului pe care l-au petrecut împreună şi mai ales de faptul că Moga va rămâne veşnic în sufletul ei, indiferent dacă va mai fi cu altcineva sau nu.

"Am învăţat multe şi am crescut şi evoluat împreună. Ne-am modelat unul pe celălalt. Am învăţat ce înseamnă dragostea adevărată şi pură, mai ales după ce am terminat relaţia. Sunt anumiţi oameni în viaţa fiecăruia dintre noi care rămân pentru totdeauna. Locul lui Marius va rămâne acolo", a spus recent Iulia Vântur, la postul Acasă. De partea cealaltă, Salman Khan a cam schimbat iubitele "ca pe şosete", fiind cuplat cu multe frumuseţi din India. Este şi unul din motivele supărării tatălui său, care spune că femeile vor doar să se facă remarcate lângă Salman.

A fost în India şi cu fostul iubit

Iulia Vântur merge des în India, în ultimii ani. Vedeta a fost în India şi cu fostul ei iubit, Marius Moga, în urmă cu doi ani, chiar înainte să se despartă. Interesant că tot aici ea s-a logodit cu acesta. Şi tot prin intermediul lui Moga l-a cunoscut şi pe actualul iubit, Salman Khan. “Am avut șansa de a vizita studiourile de la Bollywood și chiar de a asista la unele filmări”, a spus blonda despre experienţa indiană din trecut.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1