Iulia Albu şochează din nou! Uite cum a apărut într-o emisiune tv!

Iulia Albu a fost invitată în emisiunea WOWbiz de la Kanal D, unde a criticat ţinutele vedetelor din România. Chiar dacă a luat la bani mărunţi câteva persoane publice, fosta soţia a lui Mihai Albu a fost la rândul ei o adevărată apariţie şi a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Iulia a purtat o bentiţă-pălărie extrem de ciudată, despre care nici prezentatorii emisiunii, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea nu au ştiut ce să creadă. Controversatul designer abia reuşea să vadă prin "petalele" foarte mari ale ciudatului accesoriu, dar nu a dat semne că ar avea vreo problemă.

Aceasta a comentat mai multe vedete din România, printre care Giulia şi Diana Dumitrescu.

Iulia Albu a şocat pe toată lumea cu accesoriul bizar pe care l-a purtat (captură: Kanal D)

CLIIMA20130712_0016_1.jpg

Iulia Albu a şocat pe toată lumea cu accesoriul bizar pe care l-a purtat (captură: Kanal D)

"Giulia are o pasiune pentru Rihanna şi încearcă s-o imite foarte tare. Ea adoră perlele şi pantofii neon. Are fundiţe pe unghii, incredibil! Exact asta mai lipsea. Mai trebuia să-şi asorteze manichiura cu pantofii. Sunt foarte drăguţe dacă juca în filmul «101 Dalmaţieni».  N-are o figură care să-i permită o astfel de frizură. Nota 6.

Diana nu este în formă maximă din cauza divorţului. Mie îmi este foarte dragă, îmi pare rău că i s-a întâmplat aşa ceva. Îmi pare rău şi pentru ţinuta ei. Mă bucur că nu a purtat sutien, asta înseamnă că are curaj. Nu îmi place părul. Eu recomand ca atunci când treci printr-un divorţ să stai acasă. Vorbesc serios. Nu e ok ea, trebuie să-şi ia o perioadă în care să-şi revină. Vă rog, dacă treceţi printr-un divorţ, nu ieşiţi din casă. Diana Dumitrescu primeşte tot un 6", a declarat aceasta.