Iulia Albu l-a făcut praf pe Alex Velea după ce acesta a jignit-o pe internet! Vezi ce i-a transmis vedeta artistului!

Citeste tot despre: 

Iulia Albu a ținut să-i dea replica lui Alex Velea, după ce acesta i-a adresat, mai multe injurii, pe un cont personal de pe internet. Se pare că artistului nu i-a căzut bine că Iulia a spus dspre el, într-o emisiune tv, săptămâna trecută, că are un lanț de manelist.


Artistul Alex Velea s-a dezlănțuit pe internet împotriva Iuliei Albu. Reacția acesteia nu a întârziat să apară. "Felul în care s-a exprimat este execrabil, are trei clase. Să folosești un asemenea limbaj... ”, a spus Iulia.


”Acest băiețel are lipsă de respect față de femei. Alex Velea sunt mai înaltă și mai frumoasă decât tine. Și să-ți mai spun ceva: am și mai multă școală! Vorbește măcar românește, Băiețel, ești în România, nu te mai crede în ghetou în State!", a mai declarat vedeta, în această seară, la Kanal D.


Cel mai acid critic de modă susține că așteaptă public scuze de la Velea. "Încă aștept public scuze și atunci mă gândesc să renunț la proces...", a completat Iulia Albu, care a amenințat că îl va chema pe artist în instanță. Și, în final, ca să îi demonstreze că e mai frumoasă ca el, Iulia și-a dat jos masca de pe față și și-a despletit părul.