Iubitul Oanei Zăvoranu lămureşte misterul internării de urgenţă a vedetei: «Ea nu vrea să ajungă la spital»

Citeste tot despre: 

Răzvan, iubitul Oanei Zăvoranu, şi Costin Mărculescu, prietenul vedetei, au fost invitaţi în platoul emisiunii nocturne de la Antena 1. Cei doi au vorbit despre problemele de sănătate pe care Oana le are şi despre tratamentul pe care vedeta şi-l auto administrează.

Costin Mărculescu a spus că Oana are nişte stări de sănătate foarte proaste, trăind de ceva vreme cu o durere de cap permanentă. "Oana mi-a explicat că ia acest cocktail de pastile pentru că nu mai poate de durere de cap", a declarat Mărculescu.

Prietenul vedetei a spus că se va interesa foarte serios de un tratament profesionist pentru Oana, întrucât aceasta are nevoie de ajutor pentru a-şi reveni. "Nu mai depinde de Oana acum, ci de medicină. Ea trebuie să înţeleagă. Vom căuta un spital, undeva, un medicament, ceva", a mărturisit Costin.

Răzvan, iubitul Oanei Zăvoranu a cfost perfect de acord cu afirmaţiile lui Mărculescu. "Ştii ce e ciudat? Că ia acest cocktail şi pe urmă are nişte migrene îngrozitoare", a spus acesta.

"Dacă ea era conştientă astăzi când am sunat la ambulanţă, mi-ar fi spus să nu sun. Ea nu vrea să ajungă la spital. Culmea e că azi (joi - n.r.) a stat în acelaşi salon, acelaşi pat, în care a stat în decembrie", a completat Răzvan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1