Irinel Columbeanu şi-a anunţat candidatura la Primăria Generală a Capitalei

Anunţul a fost făcut chiar de omul de afaceri, care a publicat un filmuleţ pe internet, în care îşi exprimă această dorinţă.

Irinel Columbeanu a explicat la RTV că va candida ca independent şi nu va apela la susţinerea niciunui partid politic.

"Decizia mea nu are legătură cu politica, e vorba de a administra un bun al nostru. Este nevoie de ceva nou. Nu este dorinţa mea, este aşteptarea multor oameni, aşa cred eu. Voi candida independent", a declarat Columbeanu, la România TV.

"Consider că stăm pe o mină de aur nu numai la Roşia Montană şi nu ţine decât de câteva capete luminate pentru a transforma acest aur de sub noi în rezultate concrete, care să se vadă în viaţa noastră. Consider că oraşul nostru merită să fie transformat într-un centru de afaceri. Afaceri curate".

"Independenţa este un avantaj, poate viitorii mei predecesori tocmai în aceste lucruri s-au încurcat", a punctat Columbeanu.

"Nu cred că maidanezii sunt printre priorităţile bucureştenilor, dar sunt una dintre problemele care trebuie rezolvată cu omenie, nu cu câinoşenie. Cea mai mare problemă este a noastră, a tuturor locuitorilor Bucureştiului, iar din acest punct de vedere cea mai bună soluţie ar fi o colaborare cu prieteni de-ai noştri din alte ţări. Nu e vorba neapărat de o înfrăţire fizică, dar este nevoie de o conectare la circuitele economice aducătoare de beneficii pentru municipalităţi cu oraşe un pic mai avansate decât noi", a conchis Irinel Columbeanu.

Acesta este anunţul lui Irinel Columbeanu.