Irinel Columbeanu dezvăluie cum a ajuns să divorţeze de Monica Gabor: «În America s-a întâmplat ceva»

CLIIMA20140404_0002_1.jpg

Monica Gabor și Irinel Columbeanu
Citeste tot despre: 

La divorțul soților Monica și Irinel Columbeanu au lucrat: avocați, judecători, procurori, polițiști, executori judecătorești, psihologi, preoți, soacre, socri, ziariști, oameni de televiziune și prezicători.

"Eu am evitat contactele, în special cu dumneavoastră, domnule Ionescu pentru că ați participat la conturarea divorțului de Monica. Poate nu stiți asta. Totul a început în octombrie 2010, când am fost victima unui complot. Fetele acelea două au fost plătite de către o televiziune și de către o revistă, au venit pregătite și cu tehnică pe ele.

Monica era așteptată să vină din America, cu acest material. Pentru că atunci când va veni să i se pună în față și să se vadă reacția. Ea a avut o una absolut admirabilă. Eu am explicat și ce a fost și ce n-a fost. Sunt convins că m-a crezut.

A participat chiar și la o confruntare față în față cu cele două presupuse amante. A plecat în America și acolo s-a intamplat ceva pe parcursul unei luni de zile, nu știu ce. Nu s-a pus problema unui divorț. Primul moment a fost la dumneavoastră în emisiune, când a spus că începe să se gândeasca", a mărturisit Irinel la WOWbiz.

CLIIMA20140404_0006_1.jpg

Dosar divort Iri si Moni


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1