Inna: «Cei mai frumoşi bărbaţi sunt în Grecia»

Citeste tot despre: 

Artista a reuşit până în prezent să strângă peste 3 milioane de fani pe Facebook, să câştige numeroase discuri de aur şi de platină şi să aibă concerte în toată lumea.

Astfel, întrebată de cei de la protvmagazin.ro pe unde mai umblă zilele astea, ea a spus: «Vă scriu din avion, mă întorc din Franţa, după concertul susţinut în V.I.P. Room din Saint Tropez.

Săptămâna aceasta am început-o în Germania, am continuat-o în Spania, Italia şi apoi Franţa. Cititorii care nu ştiu ce meserie am ar spune sigur că sunt stewardesă!»

Inna a povestit că cei mai frumoşi bărbaţi sunt în Grecia, că de fiecare dată cumpără o jucărioară pentru căţeluşul ei, oriunde ar merge, şi că petrece foarte puţin timp în România, fapt ce o întristează foarte tare.

De asemenea, artista nu a fost modestă şi a recunoscut că a strâns foarte mulţi bani din meseria asta şi că videoclipul piesei «Club Rocker» şi casa în care locuieşte au însemnat o investiţie foarte mare.

Întrebată dacă faima a schimbat-o până acum, Inna a spus: «Cariera m-a schimbat… apreciez mai mult timpul liber şi lucrurile simple. Persoanele care ajung să mă cunoască personal, îmi rămân prieteni şi cu asta am spus tot!».

Citeşte şi:

Inna îşi promovează noul clip alături de fete în sânii goi - FOTO/VIDEO

Inna s-a făcut creaţă. Îţi place noul ei look? VIDEO

Inna, parteneriat de imagine cu Pepsi

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1