Încă o problemă pe capul lui Şerban Huidu: ar putea rămâne fără 800.000 de euro de Sărbători

Şerban Huidu încă mai are de tras după tragedia pe care a provocat-o anul trecut, când a omorât trei oameni cu maşina. Omul de televiziune ar putea rămâne fără 800.000 de euro, ce ar fi plătiţi drept despăgubiri familiilor victimelor accidentului. Instanţa se va pronunţa pe 18 decembrie.

Şerban Huidu nu a fost prezent la niciun termen din procesul său civil, după ce pe latură penală el a primit doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Rudele celor morţi în accidentul rutier cer despăgubiri în valoare de 800.000 de euro - soţia lui Balog Ştefan 200.000 de euro, fiul acestuia 200.000 de euro, iar fiica Magdei Drăghici 400.000 de euro. Huidu a spus că nu se opune acestor cerinţe şi este pregătit să plătească.

Realizatorul de radio şi televiziune  a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Timişul de Sus în 16 octombrie 2011, în timp ce se afla la volanul autoturismului personal, când a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar de la Braşov spre Predeal. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte două în drum spre spital.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1