Impresar celebru, arestat pentru că ar fi violat două adolescente. Industria muzicală românească, în stare de şoc

CLIIMA20140314_0033_1.jpg

Radu Muşetescu (Foto :arhiva personală)

Impresarul Radu Muşetescu este implicat într-un scandal uriaş. El a fost arestat joi dimineaţă, acuzat că ar fi violat două adolescente.

El ar fi fost ajutat de un alt bărbat, care ar fi filmat întreaga scenă cu un telefon mobil.

Potrivit poliţiei, violul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 martie, în casa lui din comuna Pantelimon. Una dintre fete, în vârstă de 20 de ani, din Prahova, era prietena lui de aproximativ o lună.

În noaptea cu pricina, Radu Muşetescu şi-a chemat iubita acasă la el, iar aceasta a venit împreună cu o prietenă de 19 ani. Pretextul a fost oferirea unui "cadou" de 8 Martie, adică să le dea câte un milion de lei vechi pentru a ieşi în oraş.

O dată ajunse acolo, fetele au fost violate de Muşetescu şi de un prieten al său. După ce a scăpat din locuinţa impresarului, cele două tinere s-au dus direct la poliţie, unde au depus plângere.

Muşetescu şi Ruby

CLIIMA20140314_0036_1.jpg

Radu Muşetescu şi Ruby (Foto: arhiva personală)

Război cu Aura Urziceanu

Radu Muştescu a ieşit recent cu mai multe declaraţii în presă, prin care o acuza pe Aura Urziceanu că a luat droguri, dar şi că îşi înfometează soţul, pe Ron Rully, care nu se mai poate îngriji singur. Aura Urziceanu i-a trimis un mesaj Mirabelei Dauer, care a susţinut-o în întreg scandalul iscat de declaraţiile lui Muşetescu. Cântăreaţa a subliniat faptul că bărbatul nu îi este nici fin, nici impresar, doar s-a ocupat o vreme de blogul ei, lucru care a nemulţumit-o.

"Un singur lucru l-a apropiat de mine, blogul artistic, dar pe care nu mi l-am dorit deloc. Eu doresc să susţin tinerii, motiv pentru care i-am permis să îmi clădească blogul cu tot conţinutul lui. Nu este finul meu, nici copilul meu nu este finul meu, nu este impresarul meu, nici managerul. A fost şi rămâne un tânăr cu mari probleme pe care bănuiesc că nu le va rezolva niciodată", a fost mesajul trimis de Aura Urziceani, conform emisiunii "Răi Da' Buni".

Muşetescu şi Natalia Mateuţ

CLIIMA20140314_0035_1.jpg

Radu Muşetescu şi Natalia Mateuţ (Foto: arhiva personală)

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1