Ilinca Vandici, în pragul disperării în avionul groazei - VIDEO

Citeste tot despre: 

Oare cum ar reacţiona o persoană care descoperă că nu mai are cine manevra avionul în care se află la mii de metri altitudine, întrucât pilotul a suferit un accident? Până la oarecare persoană am văzut cum a procedat Ilinca Vandici, Care a trăit câteva clipe de coşmar în cadrul unei farse regizate de către colegii de la Plasa de Stele.

Vedeta a fost păcălită că va filma un reportaj la înălţime şi va zbura cu întreaga echipă, într-un avion închiriat special în acest sens.

Ceea ce părea a fi o experienţă frumoasă şi inedită se transformă într-un real coşmar în clipa când pasagerii au fost anunţaţi că pilotul a fost victima unui accident şi a căzut din avion.

Vezi aici mai multe imagini de la farsă!

Pusă în faţa unui deznodământ previzibil şi înfricoşător Ilinca Vandici cedează psihic şi începe să plângă, panicată de gravitatea situaţiei.

În cele din urmă, ea descoperă soluţia salvatoare şi încearcă să ia legătura cu turnul de control, pentru a transmite celorlalţi pasageri indicaţiile referitoare la aterizarea avionului.

Întreaga farsă poate fi urmărită în ediţia din 7 decembrie a emisiunii Plasa de Stele, difuzată la Antena 1, la ora 20:30.