Iat-o pe Lesko cu bigudiurile pe cap! FOTO

Citeste tot despre: 

Mereu aranjată până în vârful unghiilor, Anna Lesko merge de trei ori pe săptămâna la coafor, pentru a-şi aranja buclele. Solista nu s-a sfiit să stea cu bigudiurile pe cap chiar în faţa geamului, spre bucuria trecătorilor.

Considerată una dintre cele mai originale şi bine îmbrăcate soliste, Anna Lesko îşi dedică aproape tot timpul liber răsfăţului propriu. Cum ţine enorm la imaginea ei, solista este abonată la saloanele de înfrumuseţare, pe care le frecventează des, fie pentru cosmetică, fie pentru aranjarea părului.

Ieri după-amiază, frumoasa basarabeancă a fost surprinsă de fotoreporterii Click! intrând într-un coafor de fiţe din zona Dorobanţi. Două coafeze s-au chinuit mai bine de o oră să-i aranjeze buclele perfecte iar cântăreaţa nu s-a jenat să stea cu bigudiurile pe cap la geam.

Citeşte şi:

Anna Lesko a dat iama în sutiene

Lesko şi-a luat bărbat în casă cu 500 €!

Lesko a «mituit» un poliţist ca să nu-i dea amendă! FOTO

Coafeza îi ridică buclele pentru a vedea dacă e nevoie de o tunsoare


Vizibil gânditoare, Lesko nu are acum o perioadă favorabilă pe plan profesional. Există şanse mari ca ea şi impresarul Radu Groza să-şi spună adio, colaborarea lor şchiopătând în ultima vreme.

Potrivit site-ului stl.ro, solista este supărată pe seama faptului că impresarul ei îi percepe un comision de 30 la sută la fiecare concert, sumă care i se pare mult prea mare. Nici pe plan amoros nu-i merge şnur, vedeta fiind singură de mai bine de două luni, când a fost părăsită de afaceristul Liviu Moreanu, cel care i-a fost iubit în două tranşe.

Anna aproape că a adormit pe scaun