Ianna ex-A.S.I.A. îşi aduce fetiţa la TV

CLIIMA20140320_0161_1.jpg

Ianna Novac se mândreşte cu fetiţa ei, Erika- Maria
Citeste tot despre: 

Ianna are o fetiţă de aproape nouă luni, Erika-Maria. Aceasta povestește motivele pentru care va face parte dintr-un reality show pentru părinţi.

Cântăreaţa Ianna Novac se mândreşte cu o bombonică de fetiţă de nouă luni, pe nume Erika-Maria. Din 22 martie, la Euforia TV, sâmbată de la ora 20.00, vedeta va apărea la emisiunea "Când vine barza". Un nou reality show cu vedete care au devenit de curând părinţi sau care vor avea în curând parte de această experienţă.

"Am acceptat să particip la acest proiect pentru ca fetiţa mea, Erika să aibă peste ani, amintiri foarte, foarte frumoase şi să vadă cum se desfăşura viaţa noastră atunci când ea a intrat în ea. Un alt motiv pentru care am acceptat este şi acela ca oamenii să vadă că şi viaţa noastră, a persoanelor publice este ca şi a lor, dar cu şi mai multe responsablităţi. Apoi telespectatorii vor vedea că eu m-am ocupat 100% de Erika, n-am avut bonă, ci doar din când în când ajutorul mamei mele", a spus fosta membră a trupei A.S.I.A, Ianna Novac.


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1