Horia Moculescu, scandal cu sunetisul de la Festivalul Mamaia

După ce că era cu o falcă în cer şi una în pământ deoarece în culisele Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia, din acest an, nu există ventilaţie şi i s-a făcut rău de la căldură, Horia Moculescu se aştepta ca măcar pe scenă să se simtă în largul lui. Ei bine, colac peste pupăză, când a urcat să cânte, sunetistul i-a „amestecat” piesele.

Horia Moculescu (75 de ani) s-a înscris la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 2012 la secţiunea „creaţie", cu piesa „Tăcerile de fier", melodie pe care a susţinut-o vineri seară şi care s-a clasat în finală.

Ei bine, după ce în prima seară s-a descheiat la cămaşă şi curea şi şi-a petrecut majoritatea timpului pe bordură, lângă scenă, din cauza căldurii, vineri seară a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze.

Din păcate, „monstrul sacru" a avut o surpriză neplăcută. Sunetistul personal a dat start melodiei, însă nu de la începutul piesei, ci de la jumătate, aşa că Horia s-a văzut nevoit, în plin concurs, să se oprească din cântat.

„Au dat piesa din cu totul alt moment... Vreţi să opriţi CD-ul, vă rog? Nu e sabotaj, dacă eram debutant... poate", a rostit Horia la microfon.

Imediat, sunetistul a reparat greşeala, însă a fost prea târziu. După ce a cântat piesa, Moculescu a ieşit de pe scenă val-vârtej şi s-a dus ţintă la sunetistul personal pe care l-a adus cu el ca să fie sigur că nu va avea probleme la concurs.

După ce i-a făcut un scandal monstru, chiar dacă bărbatul şi-a cerut scuzele de rigoare, Horia nu s-a putut stăpâni şi l-a jignit de faţă cu ceilalţi oameni prezenţi în culise, conform unor surse prezente la eveniment.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1