Grasu XXL: «Mai bine-l ascult pe Salam decât pe Inna»

Citeste tot despre: 

Artistul tocmai şi-a lansat albumul «Oameni», unde a colaborat cu Smiley, Spike, George Hora si Fely, Alex Velea, JJ si Nicalai, Vlad şi MITZA (Agresiv), Bitza, Maximilian şi Fabio X.

Grasu XXL a acordat un interviu celor de la redactia4fun.com în care a vorbit despre noul album, dar şi despre succesul unor români precum Inna.

Întrebat dacă se vede colaborând cu vedata, cântăreţul spune: «Nu ştiu, n-am vorbit cu ea niciodată, am vazut-o o singură dată la premii şi mi s-a parut «usor pe-o parte», dacă vorbesc cu ea şi simt că este un om bun, poate că da.

Eu cânt cu oameni pe care îi simt, cu oameni buni, trebuie să am o legătură. Oameni care au o sclipire, eu în ea nu am văzut aşa ceva, nu ştiu ce să zic.

Asta cu succesul pe afară...sunt atâţia care se umflă în pene aiurea: Inna are succes, Edward are succes, dar de aici până să ajungi la o chestiune grandioasă e departe.

Eu nu pot să ascult muzica popcorn nici la club, mai degrabă îl ascult pe Salam, mă jur. Salam e şef, Salam ştie muzică a făcut conservatorul, a fost în clasă cu Paula Seling, e pe treabă. Dacă îl vezi cum cântă Jazz rămâi mască, nu vrăjeală
».

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1