Gigi Becali, împotriva carierei de politician a Gabrielei Firea: «Sunt misogin. Nu văd femeile în funcţii mari»

CLIIMA20120921_0098_1.jpg

Gigi Becali, de la critici la laude
Citeste tot despre: 

Gigi Beali este de părere că femeile nu au ce căuta în politică. Latifundiarul din Pipera are o părere bună despre fina lui, însă nu crede că postul de politician îi este potrivit acesteia.

Mai mult, Becali susţine că cel care a convis-o pe Gabi Firea să se înscxrie în PSD  fost soţul ei, nicidecum Robert Negoiţă.

"Mi-a plăcut discursul ei, a fost foarte relvant și foarte bine pus la punct, dar a spus adevărul până la un punct, când a încheiat cu o chestie populistă și politicianistă. Aceea că Robert Negoiță a convins-o să intre în PSD.

Eu o sfătuiesc să spună numai adevărul și să spună ceea ce simte. Pe fina mea a convins-o cu siguranță soțul ei, care este un adevărat lider, în niciun caz Robert Negoiță.

Nu putea Robert Negoiță s-o convingă pe fina mea să intre în politică niciodată. Dacă luăm în calcul toate femeile din politică de până acum, fina mea este mai bună decât toate celelalte. Este adevărat că eu sunt misogin, dar din punct de vedere al religiei. Nu văd femeile în funcții foarte mari, pentru că așa spune cartea sfântă", a declarat Gigi Becali, nașul Gabrielei Firea la România Tv.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1