Gheorghe Turda, profesor de folclor pentru 600 euro

CLIIMA20140530_0133_1.jpg

Solistul va preda elevilor canto popular
Citeste tot despre: 

Interpretul de muzică populară va fi profesor, alături de profesionişti în domeniu, la Şcoala Naţională de Folclor Autentic a lui Vlad Ionescu. Gheorghe Turda (66 ani) va preda alături de Florentina Satmari şi Elize Stan, ambele fiind cunoscute realizatoare de televiziune, dar şi de alţi artişti precum Ştefania Rareş, Maria Dragomiroiu şi Gelu Voicu.

Cursurile ţin nouă luni şi sunt destinate tuturor celor care doresc să se specializeze în domeniu, indiferent dacă vor sau nu să urmeze o carieră artistică. Astfel că, cei care care vor să înveţe de la Gheorghe Turda despre tainele acestei meserii trebuie să scoată din buzunar între 1.000 şi 1.500 de euro, în funcţie de secţiunea la care se înscriu.

Pentru acest job, Gheorghe Turda va primi un onorariu de 600 de euro pe lună. „Voi preda canto popular şi am fost plăcut surprins să aflu că s-au îndreptat mulţi spre mine... Cursurile încă n-au început, abia azi (ieri, n.r.) avem o şedinţă şi vom stabili exact", a spus Gheorghe Turda, pentru Click!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1