George Ciubotaru: Simona este o femeie adevărată. Eu am greşit

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Un Show Păcătos", George Ciubotaru şi-a cerut scuze public faţă de Simona Traşcă. Acesta şi-a asumat toată vina pentru suferinţa pe care i-a cauzat-o şi a declarat că Pamela de România este o femeie adevărată.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Pamela i-a dat papucii lui George Ciubotaru în direct la TV

Pamela de România a pus punct miercuri relaţiei cu George Ciubotaru, după ce aceasta a făcut un circ penibil apărându-l.

Regizorul şi-a asumat întreaga vină pentru suferinţa prin care a trecut blonda din cauza infidelităţii sale şi într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Un Show Păcătos" de la Antena 1şi-a cerut scuze public.

"Îmi pare foarte rău că am rănit-o, că am pus-o în situaţia asta. Nici nu vreau să mă scuz la nesfârşit, pentru că până la urma nu eram căsătoriţi, nu aveam o relaţie de mult timp. Uneori îl iei pe NU în braţe şi mergi până în pânzele albe. Sigur că adevărul nu e chiar aşa. Eu îi spusesem Denisei despre relaţia cu Simona. Am acceptat doar în aceste condiţii. Nu mă scuz. Eu am greşit, Simona nu mi-a greşit cu nimic. Lucrurile la începutul unei relaţii nu sunt în alb şi negru.", a spus bărbatul.

Întrebat de Dan Capatos despre o posibilă împăcare, George a evitat un răspuns concret, scoţând însă în evidenţă că o apreciază mult pe Pamela de România: "Trebuie să văd şi eu ce îmi doresc cu adevărat. Nu vreau să mă joc. Este o femeie adevărată. Este o femeie de mare caracter. Până azi, a avut această putere".

După ce Denisa a declarat că s-a răzbunat prin faptul că a dat materiale presei, George Ciubotaru a dat replică: "Răzbunarea e doar arma prostului. Eu aşa am învăţat de când eram mic. Sunt convins că totţi dintre noi am trecut prin relaţii şi prin eventuale despărţiri. Şi nu cred ca a te răzbuna pe cineva. Şi eu poate am trăit un moment al despărţirii de-a lungul timpului, dar nu m-a răzbunat niciodată. Am încasat-o ca la matineu. M-am redresat şi mi-am văzut de viaţa mea fără să mă răzbun".