FOTO/VIDEO Vă mai amintiţi de trupa Double D? Iată cum arată şi ce fac doi dintre foştii componenţi acum

CLIIMA20140220_0047_1.jpg

Double D la începutul anilor 2000

Ani de zile au cântat melodii în vogă, precum hitul "Spune-mi dacă vrei". Click a a aflat ce mai fac acum Cătălina Zanfir şi Daniel Badea, foştii membrii Double D

Solistul a caruit trupa era in vogă la începutul anilor 2000 ne-a mărturisit că nu niciunul dintre ei nu a renunţat la muzică şi aceasta a rămas o pasiune.

CLIIMA20140220_0048_1.jpg

Double D în 2012

"Am ramas conectati la muzica, atat eu, cat si Catalina. Pentru fiecare dintre noi, pasiunea pentru a canta a ramas la fel de de puternica, desi dupa anul 2002 trupa Double D a iesit din peisajul muzical. Cu toate astea, pot spune ca nu am disparut din breasla artistilor, doar ca am preferat sa ne retragem undeva departe de showbiz, unde vedetele de carton si scandalurile in care sunt implicate fac legea, din pacate. Momentan, amandoi cantam in tari diferite. Eu cant în Romania, iar Catalina in Cipru. Ne revedem cu drag de fiecare data atunci cand trebuie sa cantam la diferite evenimente. Suntem pe aceeasi linie din punct de vedere profesional si asta se vede, zic eu, pe scena, unde de fiecare data suntem primiti cu placere de catre cei care ne asculta", ne-a povestit Daniel Badea, solistul care s-a căsătorit între timp si a devenit tată!

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1