FOTO/VIDEO Dezvăluiri din culise: Andreea Olariu, fostă concurentă la «Vocea României», a plâns neîncetat o lună

Eliminarea în semifinalele emisiunii "Vocea României" a demoralizat-o profund pe Andreea Olariu. Tânăra de 16 ani, din echipa lui Smiley, şi-a revenit cu greu după concurs, cu atât mai mult cu cât s-a simţit devaforizată şi nu a reuşit să demonstreze că are calităţi vocale.  

A venit încrezătoare la concurs şi l-a părăsit în lacrimi. Andreea Olariu a avut mari speranţe că va face o impresie bună la cea de-a doua ediţie a emisiunii "Vocea României", însă etapă după etapă şi-a dat seama că este tot mai puţin ascultată şi că talentul ei se risipeşte. Mama adolescentei, Lucia Olariu, a povestit pentru Click! ce sentimente au încercat-o pe Andreea în timpul emisiunii şi după spectacol, dar a dat şi amănunte din culisele showului.

"Concursul a fost un experiment nefericit pentru Andreea. În cazul ei nu s-au respectat nişte reguli, care erau pentru toţi concurenţii. Cel mai evident exemplu este întâmplarea din emisiunea dedicată Zilei României, când Andreea a fost forţată să cânte o piesă în limba engleză, deşi toţi concurenţii au ieşit cu melodii româneşti.

Ea a plâns şi a insistat la antrenorul ei Smiley să i se schimbe piesa, dar în zadar. În plus, Andreea  nu a fost lăsată să repete ca toţi ceilalţi de mai multe ori pe zi şi a fost dată jos de pe scenă de maestrul George Naţis.

I s-au impus piese şi nu a cântat nici măcar o melodie pe care o ştia. Asta în condiţiile în care toţi concurenţii au dat de la începutul concursului o listă cu 15 piese pe care intenţionau să le cânte. Noi am dat 20, dar tot degeaba", ne-a povestit Lucia Olariu, cea care i-a stat alături Andreei pe toată perioada concursului.  

«Câştigătorul marelui premiu se ştia din a doua etapă»

Încă de când a auzit că nu a fost în preferinţele celor de acasă şi a fost eliminată, Andreea a izbucnit în lacrimi. Adolescenta de 16 ani şi-a revenit greu după concurs.

"A plâns mult. Cred că o lună de zile nu a fost în apele ei. A fost practic dărâmată. Nu a venit neapărat să câştige, dar a vrut să demonstreze că are voce, dar i s-au dat piese fără mesaj emoţional. Îmi pare rău că a suferit atât şi i s-a făcut o imagine proastă. Eu i-am zis de la început să nu mai pună la suflet, pentru că şi aflasem foarte devreme cine va câştiga concursul.

Am o nepoată la Bucureşti care stă în bloc cu cineva din echipa emsiunii şi mi-a spus că Julie Mayaya (n.r. din echipa lui Horia Brenciu) va lua premiul cel mare. Practic am aşteptat să se termine concursul ca să vedem că de fapt cărţile făcuseră făcute cu mult timp înainte", ne-a mai spus Lucia Olariu. Andreea Olariu s-a înscris în concurs pentru a o ajuta pe mama ei. Lucia Olariu, în vârstă de 45 de ani, a suferit în urmă cu doi ani de cancer uterin şi a trebui să se supună unei intervenţii chirurgicale complicate. 


La audiţiile pe nevăzute, Andreea Olariu a reuşit să-i întoarcă pe toţi cei patru juraţi. Ea a cântat piesa "I surrender".

Elevă în clasa a XI-a la Colegiul Mihai Eminescu din Constanţa, Andreea s-a remontat acum şi se pare că începe să strălucească soarele şi pe strada ei. Tânăra, câştigătoare a concursului "Io Canto" în Italia, va pleca la sfârşitul lunii în această ţară unde este aşteptată să înregistreze zece piese şi două videoclipuri. Adolescenta a fost contactată de Casa de Discuri Warner din Italia şi i s-a promis că se lucrează la promovarea ei pe plan internaţional.  Aşadar, se anunţă o adevărată carieră muzicală pentru fosta concuretă de la "Vocea României". Andreea Olariu va cânta toată vara în Italia, unde ar putea să se stabilească definitiv, împreună cu mama ei.