FOTO/VIDEO Ce gemene frumoase are Ramona Bambola, românca ce a avut Italia la picioare!

CLIIMA20121228_0046_1.jpg

Fetiţele româncei au venit pe lume în iulie anul acesta

S-a făcut remarcată în Italia graţie emisiunilor la care a participat şi unde a făcut furori cu formele sale apetisante. A pozat în ipostaze incendiare în numeroase calendare, spre deliciul bărbaţilor care au putut-o astfel admira în voie. Acum, însă, Ramona Bambola, pe numele ei real Ramona Cheorleu, este o femeie aşezată la casa ei.

Românca din Piatra-Neamţ care a ajuns vedetă în Italia formează un cuplu cu italianul Giuseppe Barbato, pe care l-a cunoscut într-un restaurant. "Este un prinţ şi mă tratează ca pe o regină", declara fericită Ramona nu de mult.

CLIIMA20121228_0052_1.jpg

bambola ramona


Semn al marii iubiri dintre cei doi sunt cele două fetiţe pe care le au împreună. Voluptuoasa româncă a adus pe lume gemene în iulie anul acesta. Sun frumoase foc, aşa cum se poate vedea şi din imaginile alăturrate. Tatăl micuţelor Ginevra şi Sofia este atât de mândru de moştenitoarele sale încât postează frecvent poze cu fetiţele pe contul său de Facebook.Gemenele sunt atât de drăgălaţe încât toată lumea le laudă, comentariile la fotografii stând mărturie în acest sens."Felicitări, sunt extraordinar de frumoase. Complimente ţie şi mai ales mămicii lor. Să vă bucuraţi de ele, sunt două fetiţe de vis", este unul dintre mesajele primite de partenerul de viaţă al Ramonei la adresa fetiţelor. "Ce minunăţie! Felicitări, tăticule!", "Felicitări din inmă, frăţioare!", "Bravo, Giuse. Frumoase-foc!", "Felicitări ţie şi doamnei tale", "Văd dublu?...Felicitări! Nu ştiam", "Nimic mai frumos decât să vezi un vechi amic care trăieşte o asemenea bucurie" - sunt alte câteva mesaje primite de partenerul de viaţă al Ramonei Bambola.

Ramona Cheorleu, cunoscută în Italia drept Ramona Bambola, s-a născut la Piatra-Neamţ pe 10 aprilie 1982. În anul 2000 s-a mutat la Roma, unde a lucrat ca ospătăriţă. Ulterior s-a mutat la Torino pentru a-l însoţi pe iubitul său de atunci.

Mai târziu, a avut o legătură amoroasă cu un bărbat care a introdus-o în lumea modei.

Atuurile ei fizice au promovat-o în televiziune, apărând în numeroase emisiuni de succes. Prima apariţie la televiziune a fost în 2003, la Raiuno, în show-ul "Campioni per sempre". Calendarele ei, cu pictoriale incendiare, i-au dat pe spate pe bărbaţii italieni.Bambola ramona de jimvwmoss