FOTO Un fotomodel lasă România pentru Italia! Cine i-a picat cu tronc şi-l vrea de soţ

CLIIMA20121127_0024_1.jpg

Florentina Raiciu, mândră de corpul său, pozează sexy cu orice ocazie

Florentina Raiciu se pregăteşte să-şi facă bagajele pentru a se muta în "Cizmă". Fotomodelul  a strâns bani ca să facă cursuri de actorie şi să ajungă să-şi cunoască viitorul soţ. Blondinei i-a  picat cu tronc un actor italian pentru care nu ar da înapoi de la altar. 

Speriată că-şi iroseşte frumuseţea în România pe bani puţini, Florentina Raiciu s-a decis să plece de pe plaiuri mioritice. Sexoasa blondină, preferată în pictoriale incediare, vrea să lase cariera de fotomodel în spate şi să se lanseze în cinematografie.

CLIIMA20140411_0116_1.jpg

Florentina Raiciu

Pasiunea ei pentru film nu este deloc întâmplătoare. Florentina Raiciu este îndrăgostită lulea de celebrul actor italian, Gabriel Garko. Deşi bărbatul nu a auzit de ea, tânăra vrea să forţeze mâna destinului şi poate să ajungă să-l întâlnească pe cel pe care l-ar vrea soţ.

CLIIMA20140411_0115_1.jpg

Florentina Raiciu

"Am fost plecată la o prietenă în Italia, în vacanţă, şi mă pregătesc de data asta să mă întorc acolo pentru mai mult timp. Şedinţele foto nu-mi aduc câştiguri fabuloase. Vreau să mă remarce cineva, poate o să am mai mult noroc.

Voi începe şi nişte cursuri de actorie. Iau meditaţii la limba franceză şi italiană de două luni. Cursul durează între 3 şi 6 luni. Frumuseţea nu durează toată viaţa e ca şi în cazul carierei de fotbalist. Nu voi fi model toată viaţă, nici nu am dimensiuni ideale.

Nu sunt înaltă şi nici foarte suplă. Eu am mai slăbit acum, 6 kilograme, mă ajută un instructor.  Am ajuns de la 56 de kilograme la 50 de la kilograme", a declarat Florentina Raiciu la "Poveştiri adevărate".  

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1