FOTO Revenire în forţă pe sticlă! Andreea Marin a strălucit la prima emisiune!

Andreea Marin a captat toate privirile duminică seară, când şi-a făcut apariţia în platoul TVR, după o lungă absenţă pe sticlă. Fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. a purtat o ţinută elegantă şi sclipitoare, cu un decolteu îndrăzneţ. 

Andreea a purtat o rochie midi, cu paiete şi cu un decolteul care a atras fătă doar şi poate multe priviri. Vedeta tv a vorbit în prima ediţie a emisiunii "Preţuieşte viaţa" despre emoţile care o încearcă, pentru că a revenit în casele oamenilor, în direct.


"Am păşit cu emoţie în acest studiou. A fost casa mea ani de zile, mii de surprize au fost făcute aici. Mi s-a potrivit mănuşă acea experienţă. Surprizele au devenit apoi parte integrantă şi din alte emisiuni şi mă bucur.

«Preţuieşte viaţa» va oferi şi surprize plăcute, dar va fi altfel de emisiune. Am întâlnit mulţi oameni, care merită să fie descoperiţi", a spus Andreea Marin.

Vedeta a purtat în prima seară a emisiunii şi o rochie lungă, la fel de elegantă, care i-a pus în valoare atuurile fizice.Prezentatoare şi-a ales şi o asistentă în emisiune, care a primit sfaturi preţioase de la fostul coleg al Andreei Marin, Cove. "Să nu te uiţi la decolteul Andreei, că uiti textul...", a spus zâmbind Cove.

Prima ediţie a înregistrat o audienţă peste media postului naţional, ceea ce este o mare reuşită la debutul emisiunii.