FOTO Ramona Fabian, privighetoarea Transilvaniei, a murit într-un accident de circulație

Ramona Fabian, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din noul val și-a pierdut viața ieri într-un teribil accident de circulație. Mașina pe care o conducea s-a izbit de un TIR în localitatea mureșeană Mihai Viteazu. Se pare că de vină ar fi fost chiar cântăreața care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani era din județul Mureș, însă colinda întreaga țară pentru a-i încânta pe iubitorii de muzică populară cu glasul său. Era căutată în special în județele din Transilvania, fiind considerată una dintre cele mai bune câtărețe de muzică populară din noul val.

Avea o relație cu un tânăr pe care l-a și condus la aeroport în București, acesta urmând să ia drumul Statelor Unite. Accidentul a avut loc chiar la întoarcere, tocmai în județul Mureș de unde era, după ce străbătuse 90% din drum.

Potrivit polițiștilor accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Mihai Viteazu, comuna Saschiz, județul Mureș, sâmbătă. Cântăreața nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a lovit partea lateral-stânga a unui TIR care circula regulamentar.

Șoferul TIR-ului a încercat să evite coliziunea însă a fost prea târziu. Ajunși la fața locului, medicii au găsit-o pe Ramona încarcerată și deja decedată.

În scurt timp pagina de Facebook a solistei s-a umplut cu mesaje de condoleanțe de la cei apropiați. Bistrițeanul Marcel Avram, colegul său de scenă alături de care prezenta o emisiune de folclor la un post local de televiziune spune:

„Dumnezeu s-o aibă în pază și să o ierte, pe iubita și buna noastră colegă Ramona Fabian. O mare și grea pierdere, imensă. Sunt alături de familiei ei. Cu siguranță o să-mi lipsească și nu numai mie, tuturor celor care au îndrăgit-o. Un suflet de neimaginat. Mare de tot."

Zoom
ramona fabian

Zoom
ramona fabian