FOTO Nicolae Guţă a plâns în direct «Îl iubesc mai mult decât pe copiii mei»

CLIIMA20140328_0116_1.jpg

Nicolae Guţă (FOTO ACCES DIRECT)
Citeste tot despre: 

Nicolae Guţă a vorbit despre riscurile meseriei sale, după ce a fost umilit la o nuntă unde a fost dezbrăcat şi obligat să cânte pe mese.

El a povestit că a fost la un pas de moarte de mai multe ori, însă că acest lucru nu a însemnat nimic pentru el, având în vedere că a muncit pentru familia sa.

CLIIMA20140328_0117_1.jpg

Nicolae Guţă (FOTO ACCES DIRECT)

«Nu sunt nici un tip bogat, nici un tip sărac. Mă consider un tip ajutat de soartă. Dacă aş fi avut atât de mulţi bani, aşi fi renunţat la angajamentele care tepun într-o postură mai proastă. La orice nuntă poate să fie scandal, egal între ţigani sau între români. Poţi să pici în cearta a doi grei şi să se răzbune pe tine. Cred că pe parcursul anilor am făcut experienţă şi am devenit un psiholog bun pentru mine. Dar deja îmi pierd răbdarea. Lumea a devenit tot mai rea. Răutăţile din viaţa cotidiană au făcut ca lumea să fie tot mai rea. Ai de a face cu tot felul de întâmplări pe care nu ştiu cum ar trebui să le eviţi»,a spus Guţă

CLIIMA20140328_0118_1.jpg

Nicolae Guţă (FOTO ACCES DIRECT)


«Eu îmi pun viaţa în pericol doar pentru copiii mei şi pentru frăţiorul meu Oli. Pe Oli îl iubesc mai mult decât pe copiii mei. Toţi jmecherii din viaţa mea, să le dea Dumnezeu sănătate. Că dacă au avut ei bani, am câştigat şi noi», a adăugat Guţă la Acces Direct.

«Singura care ştia ce se întâmplă era Nicoleta. Dar acum cui să-i mai spun», a adăugat manelistul cu lacrimi în ochi.