FOTO Mircea Badea s-a reunit cu doi colegi celebri. Oreste nu se aştepta la aşa ceva

CLIIMA20111003_0060_1.jpg

Mircea Badea îşi aranjează părul doar cu peria. (captură Antena 3)

Mircea Badea a avut parte de o reîntâlnire emoţionantă. Se pare că naşterea micuţului Vlad l-a făcut pe Mircea să aprecieze familia, prietenii şi în general oamenii importanţi care au trecut prin viaţa sa.

Realizatorul Antena 3 a postat o fotografie pe Facebook împreună cu fosta sa colegă de platou şi cu fostul producător al matinalelor „Dimineața devreme” și „Teo și Mircea Șou”. Poza a fost însoţită şi de un mesaj prin care chiar realizatorul recunoaşte că este emoţionat de revederea celor doi. "Cu Teo si Nick, producătorul american cu care
am lucrat împreuna la matinal şi late night într-o altă viaţă sau ceva.
Aşa ceva?!?! P.S. Adevărul e că sunt cam emoţionat".

CLIIMA20140527_0035_1.jpg

Cu Teo si Nick,

Oreste nu se bucură însă de aceeaşi apreciere din partea fostului coleg. Dacă cu Teo este încă prieten, nu aceeaşi legătură o are cu ultimul coleg de platou. După ce Oreste declara într-un interviu că el nu are nimic cu Mircea Badea şi este dispus să ierte vorbele grele aruncate de-a lungul timpului: "Nu ştiu dacă el îmi poartă ranchiună, e dreptul lui să facă ce vrea. Eu mă pot doar disocia de prieteni când văd că o iau pe altă cărare decât aceea pe care vreau să merg eu, dar asta nu încurcă relaţia afectivă dintre noi. Din păcate însă, noi nu prea mai avem nimic în comun. Eu, unul, nu-i port ranchiună absolut deloc", Mircea Badea i-a răspuns tranşant.

CLIIMA20140125_0080_1.jpg

Oreste (fotografii: Roberto Sălceanu)

"Acum am văzut că ultima jigodie declara într-un interviu că nu-mi poartă ranchiună pentru că m-a insultat, calomniat, înjurat pe mine, pe camarazii mei şi, desigur, şi pe familia mea. Tupeu de băsist abject... Coae, concentrează-te: să te ferească Zamolxe împreună cu Iustin Pârvu, Doru Bem şi Costi Ioniţă, alaturi de top zece reţete pentru combaterea mahmurelii, să ajungi să depinzi vreodata de mine. O să te strivesc ca pe un gândac de căcănărie", declara Mircea Badea pe contul său de Facebook.

CLIIMA20140428_0025_1.jpg

Mircea Badea Foto Facebook