FOTO Mihai Chiţu a câştigat «Vocea României» şi 100.000 de euro. Brenciu a început să plângă

CLIIMA20131222_0110_1.jpg

Adrian Nour (FOTOGRAFII: PRO TV)
Citeste tot despre: 

Cel de-al treilea sezon de la „Vocea României" a luat sfârşit joi seară, la PRO TV. Câştigător a fost numit Mihai Chiţu. El a primit trofeul competiţiei şi un cec în valoare de 100.000 de euro.

În a doua seară de CRăciun s-a terminat cel de-al treilea sezon de la „Vocea României". Finaliştii - Adrian Nour (echipa Smiley), Mihai Chiţu (echipa Brenciu), Sânziana Niculae (echipa Moga) şi Marius Marin (echipa Loredana) au dat tot ce-au avut mai bun, dar singura fată din competiţie a avut un avantaj. Sânziana (19 ani) a fost susţinută chiar de idolul ei, Shakira (36 de ani). Cântăreaţa de origine columbiană a postat pe Twitter, un site de socializare, un mesaj de susţinere pentru Sânziana Niculae. „All the best to my friend SanzianaMusic in today's season finale of The Voice Romania" („Toate cele bune prietenei mele, Sânziana, în finala de astăzi - ieri, n.r. - de la «Vocea României»", n.r.), a scris Shakira.

Cu toate acestea, câştigătorul competiţiei a fost numit, cu 37,34% din voturi, Marius Chiţu (33 de ani), concurentul din echipa lui Horia Brenciu. Este pentru a doua oară când competiţia muzicală de la PRO TV e câştigată de cel ami controversat jurat. Atât de mult a fost emoţionat Brenciu, care a trăit aceleaşi sentimente şi anul trecut, cu Julie Mayaya, încât, la final, când a trebuit să urce din nou pe scenă pentru duetul cu finalistul său, a plâns în hohote şi abia a reuşit să fredoneze pe ici, pe colo, melodia „O sole mio".

Bucuria lui Brenciu a fost cu atât mai mare cu cât, pe toată durata finalei, concurentul său a fost „amendat" deceilalţi juraţi, care au lăsat să se înţeleagă că modul de interpretare al lui Mihai Chiţu, de belcanto, nu este unul de succes. Publicul a decis însă altfel. Mihai Chiţu a ieşit învingător, urmat de Sânziana Niculae (locul al doilea), Adrian Nour (locul al treilea) şi Marius Marin (locul al patrulea).

„Am venit la fiecare preselecţie a acestui concurs. Am plecat acasă şi la primul sezon, şi la al doilea, pe al treilea l-am câştigat. mulţumesc tuturor celor care m-au votat. înseamnă că v-a plăcut ceea ce aţi văzut. Vă mulţumesc. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă", a spus Mihai Chiţu, emoţionat, la finalul competiţiei.

Marius Moga, în lacrimi! Vezi ce a păţit antrenorul la Vocea României

Loredana, îndrăgostită de concurentul ei? L-a sorbit din priviri

FOTO Loredana, ce s-a întâmplat cu părul tău? Telespectatorilor nu le-a venit să creadă

Războiul lui Aurel Niamţu cu Brenciu continuă! Reproşul făcut de fostul concurent de la Vocea României îl descalifică pe Horia

FOTO Nicoleta Luciu le-a făcut surpriză neplăcută privitorilor, la Vocea României