FOTO Fosta doctoriţă a lui Prigoană, alături de un bărbat misterios

Ramona Cadar, femeia care acum mai bine de o lună era iubita lui Silviu Prigoană, a participat la un eveniment monden unde a fost surprinsă la masă alături de un bărbat cu o freză cel puţin ciudată. Reporterii Acasă TV au stat câteva clipe de vorbă cu fosta iubită a lui Prigoană şi au aflat ce-şi doreşte aceasta de la viaţă.

Doctoriţa a recunoscut că nu are un anume model de bărbat pe care îl caută în viaţă şi că încearcă să-şi asculte glasul inimii.

«Nu am un model de bărbat. Acult doar glasul inimii» a spus Ramona Cadar.

În plus, aceasta a declarat că nu-şi face prea multe planuri de viitor şi că nu-şi doreşte altceva de la viaţă decât ca fetiţa ei să fie sănătoasă.

"Nu îmi fac prea multe planuri. Îmi doresc doar ca fetiţa mea să fie sănătoasă, ca eu să fiu bine", a spus Ramona.

Fosta doctoriţă a lui Prigoană a lăsat să se vadă şi un detaliu care trădează latura ei jucăuşă. Este vorba despre un tatuaj cu un cunoscut personaj de desene animate.

În cadrul aceluiaşi eveniment, prietena Ramonei a vorbit pentru prima dată cu presa şi le-a povestit jurnaliştilor de la PRO TV că era foarte încântată de relaţia Ramonei cu SIlviu Prigoană şi că cei doi se potriveau foarte bine.

"Eu am sfătuit-o să continue cu Silviu pentru că nu făceau nimic rău. S-au cunoscut, s-au plăcut şi atunci de ce nu ar fi continuat. La Viena au avut un sejur foarte plăcut, totul a fost foarte bine. Din afară păreau doi oameni fericiţi, bucuroşi unul de celălalt", a declarat aceasta.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1