FOTO EXCLUSIV Valentin Uritescu merge cu tramvaiul, deşi e grav bolnav

CLIIMA20140426_0059_1.jpg

Acum două săptămâni, Valentin Uritescu aştepta tramvaiul în zona Piaţa Obor

Sunt recunoscuţi la orice pas, unii au zeci de mii de euro în cont, însă asta nu-i împidică să ducă o viaţă normală dincolo de lumina reflectoarelor. Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu vedete autohtone, unele la munca de jos, altele rezolvând treburi casnice.

Uitaţi-vă cu atenţie în jur atunci când aşteptaţi tramvaiul sau autobuzul, căci aţi putea da nas în nas cu un mare actor. De norocul acesta au avut parte bucureştenii care acum două săptămâni s-au aflat în staţia de tramvai de la Piaţa Obor. Relaxat şi aranjat la patru ace, marele actor Valentin Uritescu (72 de ani) aştepta în rând cu toată lumea să urce în tramvai să să ajungă acasă. Acesta nu a trecut însă neobservat, căci călătorii s-au holbat admirativ, probabil impresionaţi că o vedetă de talia lui foloseşte mijloacele de transport în comun.


Actorul şi-a validat cartela şi a rămas în picioare, deşi starea sa de sănătate i-ar fi dat dreptul să solicite un loc pe scaun. De mai bine de 30 de ani, Valentin Uritescu suferă de sindrom extrapiramidal bilateral, boa­lă ce se manifestă printr-un tremur vizibil al mâinilor, de multe ori al întregului corp. Pentru a ţine sub control această afecţiune, actorul ia zilnic medicamente, din 1979 şi până în ziua de azi. De aceea nici nu mai doreşte să fie vizibil sau să dea interviuri, resemnarea fiind cuvântul de ordine în prezentul marelui actor.

"Nu mă simt prea bine în ultimul timp. Am obosit să tot lupt, iată, de peste treizeci de ani şi ceva, cu o boală grea, care în ultima vreme s-a accentuat. De câţiva ani, cu precădere de un an şi jumătate, am intrat în ultimul capitol al vieţii mele. După cum vezi, sunt liniştit, nu mă îngrijorează gândul ăsta, nici disperarea, n-o să-mi pierd nici umorul şi nici n-o să mă vaiet. Dar eu de astăzi nu voi mai da niciodată vreun interviu", declara actorul în februarie 2012, pentru ziarul Adevărul.

Andreea Marin s-a spetit cu  un căruţ plin de cumpărături

Ilie Năstase, mai ieftin cu  furtunul decât la spălătorie

Mircea Radu are grijă de flori  ca un grădinar priceput

Dani Oţil şi Adelina Pestriţu, cu hainele la curăţătorie

Pepe, client fidel  la spălătoriile auto