FOTO EXCLUSIV Toată lumea crede că ea e Andreea Mantea: «Mă opresc oamenii pe stradă!»

Asemănarea fizică izbitoare cu Andreea Mantea i-a adus numai avantaje. O tănără studentă din Târgu-Jiu întoarce multe priviri pe stradă şi este deseori invitată să participe la diferite evenimente din oraşul ei natal.

Andreea Ghiţă are 22 de ani şi este anul întâi la master la Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu. Dincolo de fata studioasă pe care o cunosc apropiaţii, tânăra seamănă foarte bine cu fosta iubită a lui Ştefan Stan.

Andreea Ghiţă

CLIIMA20131119_0077_1.jpg

Andreea Ghiţă, sosia Andreei Mantea

Nu de puţine ori, prietenii au comparat-o cu celebra Andreea Mantea, fapt care i-a adus şi câteva prezenţe la evenimente importante din oraş în calitate de hostess.

Andreea Ghiţă

CLIIMA20131119_0078_1.jpg

Andreea Ghiţă, sosia Andreei Mantea

"Sunt oprită pe stradă şi rugată să fac poze cu oamenii. Mulţi mă confundă cu Andreea Mantea. În cercul meu de prieteni, chiar aşa mi se spune. Când mă uit în oglindă, câteodată văd şi eu asemănările.

Amândouă suntem brunete, iar atuul meu este zâmbetul.

Am început chiar să adopt stilul ei vestimentar şi încerc să-mi fac aceleaşi coafuri. Faptul că lumea mă compară cu ea nu poate decât să mă bucure.

Încep să cunosc şi eu astfel avantajele celebrităţii. Am participat deja la câteva evenimente importante din oraş", ne-a povestit Andreea Ghiiţă.

Andreea Mantea

CLIIMA20100930_0235_1.jpg

Andreea Mantea

Andreea Ghiţă

CLIIMA20131119_0079_1.jpg

Andreea Ghiţă, sosia Andreei Mantea

Andreea Mantea

CLIIMA20110513_0037_1.jpg

Andreea Mantea

Până să ajungă însă la notorietatea Andreeei Mantea, tânăra se pregăteşte intens pentru o carieră în domeniul economic, fiind încă studentă la buget.

Nu este prima dată cân Andreei Mantea i se găseşte o sosie autohtonă. Ultima dată focoasa brunetă a fost asemănată cu fosta iubită a lui Ştefan Stan de la Petroşani, Claudia Irsai, fapt care nu i-a picat deloc bine vedetei tv.