FOTO EXCLUSIV! Iulia Albu şi-a luat găină de companie

Citeste tot despre: 

Credeaţi că le-aţi văzut pe toate în ceea ce-o priveşte pe Iulia Albu? Ei bine, la asta nu vă aşteptaţi! Cel mai extravagant editor de modă de pe plaiurile noastre şi-a achiziţionat un accesoriu viu, neobişnuit, pe care-l va purta pe la toate evenimentele la care va merge: o găină neagră cu pedigree.

E vestită pentru apariţiile sale şoc, criticată de mulţi pentru excentricităţile de care dă dovadă, dar ea nu se lasă şi plusează! Iulia Albu (31 de ani) avea tot soiul de accesorii inedite, doar unul îi mai lipsea: un animal de companie neobişnuit. Aşa că n-a stat mult pe gânduri şi şi-a comandat o găină neagră, de toată frumuseţea, cu care va face furori pe la sindrofiile la care va participa.

Cât timp stăpâna ei a studiat meniul, găina a stat cuminte pe scaun


În aşteptarea mâncării, Iulia şi-a luat găina  în braţe


Asta pentru că Iulia e hotărâtă să-şi care pasărea cu ea peste tot. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă în vreme ce lua prânzul alături de găină la un restaurant de fiţe din buricul Capitalei. În vreme ce Iulia a studiat, serioasă, meniul, pasărea a stat cuminte în braţele divei. La ieşire, editorul de modă a atras toate privirile trecătorilor care s-au holbat ca la urs. Îmbrăcată impecabil şi extravagant, aşa cum ne-a obişnuit, Iulia a defilat cu pasărea în braţe până la maşina ei şi s-a urcat la volan, după ce a avut grijă să-şi aşeze „însoţitoarea" pe scaunul din dreapta.

Contactată de Click!, Iulia a declarat: „Este o găină cu pedigree, mai precis un cochin pitic şi se numeşte Chateau LouLou de la Fraise. Am achiziţionat-o de la un celebru crescător. Şi Tori Spelling are un asemenea animal de companie. Mă va însoţi la toate ieşirile, mai mult sau mai puţin publice. Îi voi accesoriza penajul diferit, în funcţie de eveniment".

La un moment dat, a gâdilat-o sub cioc, în semn de alint


Click! spune

Preţul unei astfel de găini variază între 50 de lei şi câteva sute de euro, în funcţie de crescătorie şi rasă. Iulia şi-a cumpărat pasărea de la un crescător renumit.

Carmen Pleşea nu ieşea din casă fără şarpele ei pe nume Kaa


Carmen Pleşea (46 de ani) a ţinut, ani la rând, un şarpe în apartamentul ei, căruia îi amenajase chiar şi o căsuţă din sticlă şi pe care îl hrănea cu şoricei vii. Reptila a murit la sfârşitul lui 2011. Ulterior, Carmen şi-a dus „prietenul" la autopsie, pentru a afla cauza decesului. Vedeta era peste tot însoţită de Kaa, fiind principala atracţie mai ales în emisiunile televizate. De altfel, Carmen chiar a înfiinţat o agenţie de modeling pe care a denumit-o după şarpele ei, Kaa Fashion Model Agency.

Cătălin Botezatu a avut un dihor care l-a costat 5.000 €


Cătălin Botezatu (46 de ani) s-a prezentat anul trecut pe la evenimente cu un nou animal de companie pe nume Ralf - un dihor din rasa Furet în valoare de 5.000 euro. Animalul a fost dresat patru luni la o şcoală din Paris şi a stat alături de Bote în toate călătoriile sale. Micile animale sunt dresate de mici să se poarte frumos şi să fie alături de stăpâni. Botezatu a fost prima vedetă autohtonă care s-a afişat la un eveniment cu un Furet. Designerul a spus că l-a primit cadou de la Laurant Tourette, hair-stilistul său.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1