FOTO EXCLUSIV Iubita lui Marcel Toader, asemănare izbitoare cu Marilyn Monroe. Pozează goală?

Emană senzualitate prin fiecare por al pielii. Iubita lui Marcel Toader, Mirela Constantin, comparată de mulţi la chip cu Marilyn Monroe, se lansează în noi proiecte, dincolo de cariera muzicală. 

Îi place să aducă îmbunătăţiri aspectului ei fizic şi o face fără niciun ajutor. Invitată la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri la Prima Tv, Mirela Constantin a mărturisit că adoră să se macheze singură şi să-şi aranjeze părul. Iubita lui Marcel Toader se pare că este foarte îndemânatică din moment ce reuşeşte întotdeaua să arate ca scoasă din cutie. Nici nu este de mirare că blondina a fost asemănată cu celebra actriţă Marilyn Monroe.

CLIIMA20140404_0172_1.jpg

Mirela Constantin

Marilyn Monroe

CLIIMA20100822_0013_1.jpg

Marilyn Monroe

"Nu pot decât să fiu mândră de comparaţie. Recunosc că sunt foarte atentă la ce mănânc şi aş vrea să fac mai mult sport pentru a mă menţine în formă", a spus Mirela Constantin la emisiunea Click! de la Prima Tv.

Dincolo de cariera muzicală şi de lansarea unui nou album, cântăreaţa a făcut deja câţiva paşi mici, dar siguri în lumea modei. Este imaginea unei case de modă din Gorj şi a pozat provocator pentru o firmă care produce încălţăminte de damă.  Şedinţele foto se pare că i-au deschis gustul pentru a încerca şi pictoriale mai îndrăzneţe. Întrebată dacă ar accepta să pozeze într-o revistă pentru bărbaţi, Mirela Constantin a declarat că nu ar refuza oferta de dragul celebrităţii. Ea a menţionat, însă, că ar vrea să nu se dezvăluie în totalitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1