FOTO EXCLUSIV Elegante şi nu prea! Cum s-au îmbrăcat vedetele la un eveniment cu pretenţii

O mulţime de vedete cu pretenţii s-au reunit la sărbătoarea DAMAT - 3 ani în România, unde au încercat să-şi pună în valoare gusturile vestimentare. Cu toate că au fostd destul de multe vedete care au reuşit să impresioneze cu alegerile făcute, au existat şi multe care au cam dat cu bâta în baltă.

Sărbătoarea DAMAT - 3 ani în România - a stârnit interesul multore vedete autohtone, care au încercat să se ridice la înălţimea pretenţiilor. Printe personajele publice care ne-au atras atenţia cu ţinuta aleasă au fost cântăreaţa Sophia, Tania Budi, Mirela Stelea, Sylvia şi Dana Săvuică.

Sophia a purtat o pereche de pantofi cu platformă, de culoare verde fosforescent, pe care i-a „asortat" la o fustă de culoare neagră, cu franjuri. În partea de sus, vedeta a purtat un sacou cu mânecă scurtă tot de culoare neagră.

„Ea a fost întotdeauna o tipă extravagantă. Îmi plac pantofii ei, îmi place şi sacoasul . Cu toate astea, are un minus pentru faptul că nu a respectat dress codul: reinterpretarea cămăşii albe. Dacă nu ţineam cont de dress-cod, ţinuta ar fi fost OK", a spus pentru Click! creadtoarea de modă Maria Simion.


Tania Budi şi-a făcut nişte codiţe a la Heidi şi şi-a tras o blană de leopard pe ea accesorizată cu o căciuliţă neagră la fel ca şi ţinuta sa, însă a uitat de dress-codul specificat pe invitaţie.

„Tania Budi a fost total în afară dress codului specificat: camasa albă! Păcat, pentru că este frumoasă", a comentat creatoarea de modă.


Dacă Tania Budi a dezamăgit-o cu alegerea făcut, nu acelaşi lucru l-am putea spune şi despre fosta soţie a lui Bogdan Stelea, Mirela.

„Mirela Stela a respectat dress codul. E foarte bine îmbrăcată, a reinterpretat camasa albă, pe care a purtat-o cu pantaloni din piele. Îmi plac pantalonii skinny şi botinele sunt foarte interesante", a spus Maria.


Cea care a cucerit-o pe Maria Simion cu ţinuta ei a fost nimeni alta decât cântăreaţa Sylvia, care a purtat o cămaşă albă bărbătească, la care a asortat o fustă lungă, de culoare neagră.

„Sylvia a reuşit să ofere o altă interpretare a camăşii albe. Are o fusta foarte frumoasă, care-i alungeşte picioarele şi care-i pune în valoare silueta. Aş fi preferat să ascundă lanţul genţii, dar per total arată foarte bine", ne-a spus designerul.


O altă apariţie care a făcut furori a fost cea a Danei Săvuică. Aceasta a strălucit la braţul soţului ei, înbrăcată într-o pereche de pantaloni drepţi, de culoare neagră. În partea de sus, Săvuică a purtat o cămaşă de culoare albă, peste care şi-a pus o geacă din piele.

„La Dana îmi place geaca de piele şi pantalonii. Aş fi renunţat la colie, dar, per total, imi place. Este o aparitie reusită spre deosebire de majoritatea", ne-a mărturisit Maria Simion.


Alessandra Stoicescu şi Geanina Ilieş sunt alte două vedete a căror ţinută ne-a plăcut foarte mult, chiar dacă nu au reuşit să respecte dress codul impus.

Geanina Ilieş a purtat o rochie neagră, cu aplicaţii din dantelă pe umeri şi guler. Rochia cu croială clasică i-a pus în valoare silueta perfectă şi i-a descoperit picioarele perfecte.


Alessandra Stoicescu a ales să poarte o rochie de culoare neagră, care i-a pus în valoare silueta perferctă. Cu toate că a purtat dress de aceeaşi culoare cu rochia, iar în picioare şi-a pus tot pantofi negri, vedeta şi-a înveselit ţinuta cu un plic roşu.