FOTO EXCLUSIV Criticul de modă Alin Gălăţescu le face praf pe vedetele de la «Celebrity Awards 2014»

CLIIMA20140522_0017_1.jpg

Cristina a atras privirile cu o ţinută care s-a dorit a fi sexy (Fotografii: Roberto Sălceanu)

Vedetele şi-au scos cele mai bune ţoale din garderobă pentru petrecerea “Celebrity Awards 2014”, care a avut loc miercuri seara în Capitală. Totuşi, multe au dat-o în bară, iar criticul de modă Alin Gălăţescu ne-a confirmat că rochiile alese de unele dive nu se potrivesc cu silueta lor rubensiană.

Cristina Şişcanu (29 ani) a demonstrat, miercuri seară, pe covorul roşu, că silueta ei trasă prin inel a devenit acum o amintire. Basarabeanca se pare că are iar probleme cu greutatea.

Soţia prezentatorului tv Mădălin Ionescu s-a cam îngrăşat în ultima vreme, iar vestimentaţia nu a ajutat-o, dimpotrivă. Astfel, aceasta le-a arătat tuturor, ceea ce, probabil, i-a indicat deja, acul cântarului! Prezentă la gala premiilor Story, Cristina şi-a făcut apariţia pe covorul roşu, într-o rochie elegantă neagră.

CLIIMA20140522_0017_1.jpg

Cristina a atras privirile cu o ţinută care s-a dorit a fi sexy (Fotografii: Roberto Sălceanu)

Deşi această nuanţă se spune că de obicei subţiază talia şi ascunde rotunjimile, în acest caz trucul nu a funcţionat. Ba mai mult, corsetul rochiei pe care a îmbrăcat-o i-a sugrumat sânii şi talia, ceea ce i-a creat adevărate probleme frumoasei basarabence.

Şi picioarele Cristinei au avut de suferit după ce şatena a pus câteva kilograme pe ea. Chiar dacă a purtat tocuri, baretele sandalelor au părut că o strâng, scoţându-i în evidenţă gleznele, altădată de invidiat.

CLIIMA20140522_0168_1.jpg

Alin Gălăţescu

"Rochia este mult prea strânsă în talie, iar ea e mult prea expusă în partea de sus. Pare că e strânsă în talie şi a început să se umfle în rest. Avea nevoie de ceva la gât sau pe umeri", a spus Alin Gălăţescu despre Cristina Şişcanu.

Gabriela Cristea, șolduri prea mari. Gabriela Cristea (39 de ani) a venit la eveniment cu iubitul ei, Tavi Clonda (34 de ani). Deşi a mai pus câteva kilograme bune pe ea, vedeta nu pare deranjată că silueta ei s-a modificat din nou. Ea a optat pentru o salopetă, iar iubitul ei pentru o ţinută casual, cu sacou şi cămaşă. Ţinuta Gabrielei i-a scos acesteia în evidenţă zona destul de conturată a şoldurilor. 

CLIIMA20140522_0028_1.jpg

Gabriela Cristea

Şi Gabi Cristea şi-a etalat aripioarele în salopetă

CLIIMA20140522_0045_1.jpg

Gabriela Cristea (foto: Roberto Sălceanu)

"Aici e vorba de nepotrivire cu conformaţia. Scoate foarte mult sânii în evidenţă, iar culoarea bej se ştie că măreşte. Totodată, cutele înalte şi drapate ale pantalonilor îi fac şoldurile mult prea mari şi prea expuse", a spus Gălățescu despre ea.

CLIIMA20140522_0098_1.jpg

Cristina Cioran ( foto: Roberto Sălceanu)

Fundul Cristinei nu arăta deloc bine în salopetă

CLIIMA20140522_0100_1.jpg

Cristina Cioran ( foto: Roberto Sălceanu)


"Cristina Cioran și-a scos în evidență fesele și burta". Salo­­peta a fost la mare trecere printre ve­­­­detele feminine. Cristina Cioran (36 de ani) a optat și ea pentru una, chiar dacă vestimentația nu părea să o avantajeze.

Deși salopeta purtată de prezentatoarea de la Kanal D a fost de culoare închisă, acest aspect nu pare să o ajute și să-i ascundă rotunjimile.

CLIIMA20140522_0099_1.jpg

Cristina Cioran ( foto: Roberto Sălceanu)

"Nu e problemă faptul că e solidă, ci faptul că şi-a pus nepotrivit salopeta. O dată pentru că era din material elastic, care scoate în evidenţă zona spatelui, iar în al doilea rând tipologia de înfăşurare a bluzei anula talia. Și-a scos în evidență burta, fesele şi și-a anulat talia", a spus Alin.

Cele mai sexy: Raicu, Vântur, Puşcaş

Andreea Raicu: Vedeta de la Prima TV a purtat o fustă sexy, cu o crăpătură uriașă.


Iulia Vântur: Vedeta de la PRO TV și-a făcut apariția cu o rochie sexy, transparentă

Alina Pușcaş: Vedeta Antenei 1 a venit  și ea cu o rochie elegantă, fără bretele

CLIIMA20140522_0165_1.jpg

Alina Pușcaș Vedeta Antenei 1 a venit și ea cu o rochie elegantă, fără bretele


Iulia şi Mihai Albu, fericiţi împreună!

CLIIMA20140522_0001_1.jpg

Iulia şi Mihai Albu


Cei doi soți au divorțat în februarie 2013, dar se pare că au îngropat securea războiului, de dragul fiicei lor, Mikaela. Relaxați și cu zâmbetul pe buze, așa și-au făcut apariția Iulia (32 de ani) și Mihai Albu (41 de ani) la gala "Celebrity Awards 2014". Cei doi au spus că se înțeleg mai bine de când s-au despărțit și că divorțul i-a reapropiat.

Oana Roman, primul chef după operaţie

CLIIMA20140522_0055_1.jpg

Oana Roman ( foto: Roberto Sălceanu)


Oana Roman (38 de ani) a radiat la petrecerea de miercuri, de la la "Aristocrat", ținând cont că încă se află în covalescență după operația suferită în urmă cu două săptămâni, din cauza unei infecții post-cezariană. Fiica lui Petre Roman nu a fost scăpată din ochi de Marius Elisei care, ca un soț grijuliu, i-a adus ceva de băut de la bar și i-a găsit un scaun pe care să se odihnească.

În tălpile goale, noua modă la sandale!Printre senzaţiile serii de la „Celebrity Award 2014" s-au numărat și dansatorii solistei Sophia. Aceștia au venit cu degetele de la picioare pe afară, purtând niște ciudățenii de sandale, formate doar din talpă și șireturi. Tinerii Dragoş Eremia și Andrei Anghelescu sunt cunoscuţi de la „X-Factor", iar Daniel Dobre a fost coregraful Biancăi Drăguşanu şi al Ilincăi Vandici, la "Dansez pentru tine", de la Pro TV.