FOTO EXCLUSIV Ce nuntă ca în povești a avut Oana Roman!

CLIIMA20140616_0004_1.jpg

Oana Roman şi Marius Elisei şi-au jurat iubire veşnică, duminică, la Palatul Ştirbey (FOTOGRAFII: ROBERTO SĂLCEANU)

Visul oricărei femei de a avea o nuntă ca-n poveşti a fost posibil, ieri, şi pentru Oana Roman. Fiica cea mică a lui Petre Roman s-a cununat religios cu alesul inimii sale, mai tânăr cu 11 ani, dar nu înainte ca cei doi să participe la slujba de creştinare a fetiţei lor, Maria Isabel (4 luni). Oana a purtat două ţinute şi a programat singură, în amănunt, întregul eveniment la care au participat 400 de invitaţi.

Mari emoţii, ieri, pentru Oana Roman (38 ani) şi Marius Elisei (27 ani). Cei doi şi-au botezat fetiţa, pe Maria Isabel, în vârstă de aproape patru luni, la Palatul Ştirbey. Imediat după ceremonia de creştinare a micuţei, care a început la ora 16.00, cei doi s-au cununat religios, asistaţi de naşii lor, care nu sunt prieteni de familie şi nici persoane publice.

Deşi Oana Roman a trecut prin momente dramatice după ce a născut-o pe fetiţa ei, fiind în pericol de moarte din pricina unei infecţii, complicaţie apărută după operaţia de cezariană, vedeta s-a ocupat îndeaproape de toate pregătirile pentru cele două evenimente atât de importante din viaţa sa. Fiica cea mică a lui Petre Roman a pregătit mai multe ţinute pentru ieri. Mai întâi, a îmbrăcat o rochie elegantă la creştinarea micuţei, apoi s-a schimbat complet şi a luat pe ea rochia de mireasă, pentru cununia religioasă. Din acest motiv, această ceremonie a început cu întârziere de mai bine de o oră!

Şi micuţa Maria Isabela a fost cochetă. Fetiţa a fost schimbată în trei ţinute: o rochie luată de la Paris, apoi o alta, creată de Catinca, sora Oanei, iar cea de a treia vestimentaţie a fost un cadou din partea naşei. Ceremoniile religioase s-au desfăşurat în biserica din incinta Palatului Ştirbey, iar petrecerea într-o sală de lux. Meniul a cuprins numeroase specialităţi, iar tortul a fost decorat cu flori naturale.

Cei 400 de invitaţi ai cuplului Roman-Elisei s-au putut delecta cu cremă de brânză de capră cu fulgi de migdale pe felie de kiwi, somon afumat cu lămâie şi hrean, frigărui Caprese, gelatină de curcan şi legume, bărcuţe de andive cu pui, salam Milano cu ricotta, bruschette de Anchois şi parmesan, terină de legume, somon la grătar cu sos de lămâie şi capere, servit cu legume juliene, sorbet de lămâie, pulpă de raţă servită alături de orez sălbatic cu stafide şi dulceaţă de ardei iute şi berbecuţ la proţap. Băuturile au fost şi ele dintre cele mai diverse şi rafinate, astfel încât să completeze meniul sofisticat.

Surpriza zilei de ieri a fost şi întâlnirea dintre Mioara Roman, mama miresei, şi fostul ei soţ, Petre Roman, care a sosit la braţ cu actuala soţie, Silvia Chifiriuc. După terminarea slujbei de cununie, tatăl miresei a spus emoţionat: „Fetiţa fost foarte cuminte la botez. Nu ştiu care dintre evenimente, botezul sau nunta, fost mai impresionant".

FOTO EXCLUSIV Invitat surpriză la nunta Oanei Roman! Cu cine a venit Petre Roman la eveniment

FOTO EXCLUSIV Ce mireasă frumoasă a fost Oana Roman! Tatăl şi mama ei i-au fost alături

FOTO EXCLUSIV A comis-o din nou! Cum a venit îmbrăcată soţia lui Mădălin Ionescu la nunta Oanei Roman

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1