FOTO Cum a evoluat relaţia Andreea Marin – Tuncay

Andreea Marin şi medicul turc Tuncay Ozturc au preferat să-şi ţină relaţia departe de ochii lumii, însă nu întotdeauna le-a reuşit. Chiar dacă au fost extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor sentimentală, Andreea şi Tuncay au marcat momentele importante din viaţa lor de cuplu şi le-au făcut publice într-o manieră elegantă.

La nici cinci luni de la divorţul de Ştefan Bănică jr., Andreea Marin şi-a luat viaţa de la capăt şi a acordat o nouă şansă iubirii. Primele zvonuri referitoare la relaţia acesteia cu turcul Tuncay au început pe la jumătatea lunii mai 2013. La sfârşitul lunii mai a anului trecut, Andreea Marin avea să confirme relaţia amoroasă cu Tuncay Ozturk.


La începutul lunii iulie 2013, Ozturk a vorbit deschis despre relaţia lui cu „Zâna" şi mărturisea că este îndrăgostit de aceasta. Cu toate astea, medicul a ţinut să precizeze, la momentul respectiv, că relaţia lor era la început.

„Am cunoscut-o (pe Andreea, n.r.) ca pacientă. O perioadă destul de lungă după reabilitarea ei, nu ne-am mai văzut, dar la începutul acestui an ne-am reîntâlnit. Am avut mai mult timp să stăm de vorbă şi să ne cunoaştem", spunea atunci turcul.

În iulie, Andreea nu se mai ascundea şi vorbea cu însufleţire despre iubitul ei. "Zâna" dezvăluia felul în care acesta a cucerit-o şi vorbea despre noile ei pasiuni.

"Cu normalitatea omului frumos şi bun. Des¬chiderea, bunul simţ şi pozitivitatea. Nu e nevoie de mai mult", a spus Andreea Marin despre modul în care a cucerit-o turcul Tuncay.

Mai îndrăgostită ca niciodată, prezentatoarea TVR nu contenea să-şi laude iubitul şi mărturisea că este mai fericită ca niciodată. Andreea spunea că abia acum simte că trăieşte cu adevărat.

CLIIMA20130528_0125_1.jpg

Andreea a ajuns prima la aeroport

"Simt că trăiesc cu adevărat, dar asta nu are neapărat legătură cu o întâlnire specială din viaţa mea, ci cu felul meu de a fi. Sunt un om optimist, căruia nu îi place să stea prea mult pe loc", spunea aceasta în septembrie.

La sfârşitul lunii octombrie, Tuncay avea să facă deja anunţul mult aşteptat: Andreea devenise logodnica lui. Se pare că acest statut nu a rezistat prea mult timp, deoarece la două luni distanţă cei doi au devenit soţ şi soţie.

CLIIMA20131030_0157_1.jpg

Inelul de logodnă a făcut-o pe Andreea să fie toată numai un zâmbet (fotografii: Mihai Ionescu)

Andreea l-a cunoscut pe Tuncay în 2012, când se afla în Bodrum, la tratament.

Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk! Uite anunţul făcut de turc

Andreea Marin este îndrăgostită până peste urechi de iubitul turc: «Tuncay este un dar pentru mine»

Andreea Marin e pregătită să se mărite cu iubitul turc? «Am fost la el acasă, i-am cunoscut familia»

FOTO Andreea Marin, mândră de realizările iubitului: «Nu e puţin lucru»