FOTO Cătălin Botezatu, în tandreţuri cu o blondă celebră! Nu e Anda Adam

CLIIMA20120915_0067_1.jpg

Cătălin Botezatu

Oana Turcu a participat, sâmbătă seara, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a designerului Cătălin Botezatu. Soţia lui Cristi Brancu le-a dezvăluit prietenilor ei că Botezatu a avut un schimb de replici mai intim cu fosta lui iubită Tania Budi.

Oana Turcu a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii de la ziua prietenului ei Cătălin Botezatu. Printre fotografiile postate de vedetă se numără şi o poză în care designerul apare într-o ipostază mai intimă cu fosta lui iubită Tania Budi.

"Oare ce ii sopteste Tania Budi lui Catalin Botezatu, de ziua lui, la 3 dimineata? Trebuie sa fi fost ceva cald... La tort, Tania l-a felicitat de departe, el i-a transmis un pupic in zbor si i-a spus "te iubesc"!!!", le-a dezvăluit Oana Turcu prietenilor ei virtuali de pe Facebook.

Soţia lui Cristi Brancu s-a arătat extreme de încântată de tortul pe care Cătălin Botezatu l-a oferit invitaţilor.

"Tortul lui Catalin Botezatu a fost delicios si, evident, era in forma unei camasi cu cravata!!!!", a mai spus Oana.

Creatorul de modă va împlini în 3 decembrie vârsta de 47 de ani.

La cheful dat în cinstea designerului s-au strâns peste 400 de invitaţi. Aceştia au avut parte de o primire grandioasă, având ca temă cazinourile din Las Vegas, interiorul fiind decorat cu mese de ruletă sau slot machines, iar la intrare au primit jobenuri, teancuri de bani şi zaruri.

Prietenii şi apropiaţii s-au ospătat cu antreuri delicioase, şase torturi pregătite de masterchefi şi peste 150 de litri de şampanie, în sticle uriaşe de 3 şi 12 litri, care a fost coborâtă pe mesele invitaţilor printr-un sistem cu macara.

(foto: facebook)

Clipe grele pentru Cătălin Botezatu! O fiinţă dragă designerului a murit

FOTO Cătălin Botezatu şi Anda Adam, din nou împreună. Cum au fost surprinşi

FOTO Ea este prima dragoste a lui Cătălin Botezatu! Îţi place?


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1