FOTO Bianca Rus, urmărită de ghinioane. A fost aproape de o tragedie în trafic

CLIIMA20140610_0032_1.jpg

Bianca Rus a apelat la dieta prin sex

Interpreta a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat în ultimul timp. Deşi a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme în ultimul timp, bruneta a rămas fără frâne la maşină şi era să intre în coliziune cu un autocar plin cu călători, i-a fost furată geanta în care se aflau bani şi acte, şi nu a putut să se prezinte la înmormântarea mătuşii sale.

Bianca Rus a fost prezentă în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos", unde a vorbit despre greutăţile prin care a trecut în ultimul timp. Chiar dacă a slăbit peste 20 de kilograme, la intrarea în platou, Silviu Andrei a întâmpinat-o pe brunetă cu melodia "Cine e grăsuţa?", interpretetă de Micutzu, o fină ironie la eforturile interpretei de a slăbi.

Ulterior, DJ-ul şi-a cerut scuze acesteia, văzând că bruneta s-a supărat.


Bianca a fost victima unui incident neplăcut în trafic. Aflăndu-se cu maşina personală în drum spre Bacău, bruneta a rămas fără frâne la autoturism şi în ultimul moment a fost capabilă să evite un accident cu un autocar plin de călători ce venea din contrasens. La o zi după acest nefericit eveniment, i-a fost furată geanta cu tot cu bani şi documente, iar vedeta nu a putut prin urmare să ajungă în localitatea natală pentru a fi prezentă la înmormântarea mătuşii sale.