FOTO Bianca Drăguşanu, în fundul gol, flirt fierbinte cu Victor Slav

CLIIMA20121227_0123_1.jpg

Bianca a dansat laciv împreună cu Victor în cadrul unei filmări pentru PRO TV, moment difuzat de Revelion

ProTV pregăteşte un spectacol incendiar de Revelion. Momentul culminant în constituie un dans fierbinte cu Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

In noaptea de Revelion,telespectatorii Pro Tv se vorintalni cu pestisorul de aur care le va implini cele mai jucause dorinte. “Eu de Revelion nu dorm” spun Andra si Catalin Maruta, care impreuna cu pestisorul de aur, alias Antonio Dos Santos, membru al baletului Edi Stancu, vor face o magie valabila doar in seara de Revelion, astfel ca fiecare invitat va putea fi cine viseazasa fie si va putea face ce si-a dorit tot anul sa faca.

Searava fi fierbinte, pentru capestisorul de aur va implini multe din dorintele arzatoare ale barbatilor din Romania. Doua dintre cele mai dorite femei din Romania, Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu, vor acapara atentia si privirile tuturor cu un moment de streaptease. Apetisanta Bianca Dragusanu va avea si ea un dans sexy care o va dezbraca de toate secretele, alături de Victor Slav.


S-a despărţit de Anda Adam

După şase ani de iubire, Anda Adam (32 de ani) şi Victor Slav (32 de ani) au anunţat în luna noiembrie că au decis s-o ia pe căi diferite.

În vreme ce prietenii s-au arătat uimiţi de această ruptură, vecinii lor de bloc au dezvăluit, pentru Click!, că Anda se cam săturase să-l întreţină pe Victor! S-au iubit cu patimă timp de 6 ani, dar povestea a ajuns la final!

Se pare că adevăratul motiv al despărţirii este legat de bani, căci Anda era cea care câştiga mai mult din concerte şi acoperea cheltuielile casei. Click! a stat de vorbă, în exclusivitate, cu un vecin, din complexul Orhideea Garden, acolo unde Anda şi Victor au locuit cu chirie.