FOTO 18+ Drama din spatele unei decizii neaşteptate: de ce a «dispărut» Laura Andreşan

Era una dintre fetele "rele" din showbiz-ul românesc. Acum, refuză cu încrâncenare să mai apară prin ziare sau pe la televizor. Laura Andreşan spune că s-a retras şi că nu mai are nimic de zis acum. Puţin ştiu însă cum a dispărut din prim-plan "profa de sex".

Laura Andreşan a avut de îndurat un coşmar după ce şi-a pus silicoane. Se întâmpla în 2002, la scurtă vreme după ce a pozat în revista "Penthouse".

Din nefericire, operaţia iniţială nu a avut succes. Chiar a doua zi, spre seară, după intervenţie, l-a sunat pe medicul chirurg pentru a-i spune că are temperatură mare şi că sânii îi sângerează.

A urmat încă o operaţie, despre care a crezut că a avut succes. N-a fost aşa: i-a apărut un nodul pe sânul stâng.  Investigaţii, temeri, dar şi o veste bună: nu avea cancer.

În 2005, după ce a încercat tot felul de tratamente ca să îndepărteze nodulul, s-a operat la Spitalul Municipal Bucureşti şi s-a rezolvat problema.

Laura Andreşan, cu sânul stâng cu probleme. (Foto arhivă)

Toate bune şi frumoase până în 2007. Laura Andreşan a descoperit o pată neagră pe sânul stâng, de 2 centimentri. În urma unui control, a aflat că siliconul se spărsese, iar pericolul de infecţie era mare.

"Nu eram cu un picior în groapă, eram cu ambele picioare în groapă. Domnul doctor mi-a zis că dacă nu mă operez a doua zi nu mai are rost, pentru că mor", a povestit Laura Andreşan în urmă cu ceva timp.

Întâmplarea aceasta a pus capac. Şi-a scos silicoanele imediat, iar starea de sănătate s-a ameliorat rapid. Bruneta a luat decizia de a nu mai apărea aşa cum o făcuse până atunci şi a acordat mai multă atenţie vieţii personale. Iar din acest punct de vedere îi merge foarte bine. Se iubeşte cu Grasu XXL şi şi-a găsit liniştea.

Laura şi Grasu XXL, surprinşi împreună la cumpărături

CLIIMA20110510_0123_1.jpg

Laura şi Grasu XXL şi-au făcut cumpărăturile, apoi au plecat cu un taxi

Foto: Penthouse

CLIIMA20130904_0082_1.jpg

Laura Andreşan (Foto Penthouse)


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1