Fostul soţ al Dianei Dumitrescu, tătic la un an de la divorţ

CLIIMA20140601_0144_1.jpg

De joi, Ioana şi Ducu sunt în vacanţă pe Coasta de Azur, în Franţa
Citeste tot despre: 

Viaţa bate filmul de fiecare dată. Diana Dumitrescu mărturisea recent că încă mai suferă după divorţ, dar fostul ei soţ, Ducu Ion, e mai fericit ca niciodată. Producătorul şi noua lui iubită, Ioana Blaj, au anunţat că vor fi părinţi, la nici un an de când formează un cuplu. Acum, sunt în vacanţă pe Riviera Franceză să sărbătorească.

În iulie se împlineşte un an de când producătorul Ducu Ion (33 de ani) formează un cuplu, oficial, cu actriţa Ioana Blaj (27 de ani). Bărbatul şi-a refăcut repede viaţa, după divorţul care avusese loc doar cu o lună înainte de Diana Dumitrescu (30 de ani).

În aparenţă, la câteva luni distanţă, şi Diana părea că-şi reface viaţa. Ea s-a cuplat cu un coleg de breaslă, Dan Rădulescu (28 de ani), cu care apoi a început să colaboreze profesional şi acum cei doi joacă împreună la teatru. Numai că Dianei nu i-a mers prea bine şi s-a despărţit destul de repede de iubit, spre deosebire de fostul soţ, care e în culmea fericirii.

Producătorul va deveni tată peste jumătate de an, căci Ioana Blaj, iubita lui, este însărcinată în 14 săptămâni. Fericirea fostului soţ nu i-a picat prea bine Dianei Dumitrescu, mai ales că aceasta a declarat recent în presă că nu a depăşit momentul despărţirii de Ducu.

Fără să mai aştepte telefoanele cu felicitări, Ducu şi Ioana au decis să plece în vacanţă imediat după anunţarea veştii în revista "Viva", care a apărut la chioşcuri sâmbătă. De fapt, de când se ştiu, cei doi au stat mai mereu prin vacanţe, ba în weekenduri prelungite şi romantice la munte, ba la mare. Acum, Ducu şi Ioana se află pe Riviera Franceză, unde au plecat joi la prânz. Destinaţia aleasă de cei doi e foarte romantică, staţiunea Juan-les-Pins, situată între Nisa şi Cannes, fiind renumită pentru peisajele superbe.

Dacă Diana Dumitrescu e nostalgică la gândul că nu i-a dăruit ea un copil lui Ducu, mama producătorului e în culmea fericirii. „Mama lui, producătoarea Ruxandra Ion, a plâns de fericire când a aflat că Ducu va avea un bebe şi nu-i venea să creadă că va apărea un nou membru în familie. Nu-şi mai încape în piele de fericire de când a aflat vestea cea mare de la fiul ei", a povestit o sursă din preajma Ruxandrei Ion, pentru Click! Aceasta s-a împrietenit foarte repede cu viitoarea noră, pe care o are şi angajată la şcoala ei de actorie.

CLIIMA20140601_0145_1.jpg

De joi, Ioana şi Ducu sunt în vacanţă pe Coasta de Azur, în Franţa

Diana şi Ducu s-au despărțit după șase ani de iubire

În 2005, Diana Dumitrescu primea primul rol într-o telenovelă, la postul tv ACASĂ. Atunci debuta în rolul Gretei, din telenovela „Păcatele Evei", producţie unde l-a şi cunoscut pe Ducu Ion, unul dintre producători, care i-a devenit iubit. Un an mai târziu a jucat în povestea „Iubire ca-n filme" şi, după încă un an, în „Războiul sexelor", apoi a avut rolul principal din „Regina". A mai jucat în „Aniela", în filmul „Minte-mă frumos", iar anul trecut a jucat în telenovela „Îngeri pierduţi", produsă tot de soţul ei.

În 2009, Diana s-a căsătorit cu Ducu, pe care l-a cunoscut în 2007 pe platourile de filmare și care este nimeni altul decât băiatul Ruxandrei Ion, producătoarea telenovelelor care au făcut raitinguri uriașe pentru ACASĂ. După numai patru ani de mariaj, în iunie 2013 cei doi au divorţat, destinele lor profesionale separându-se odată cu ruperea căsniciei.

CLIIMA20140601_0146_1.jpg

De joi, Ioana şi Ducu sunt în vacanţă pe Coasta de Azur, în Franţa

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1