Firea, ştii cu ce «dictator» te-ai măritat?

Citeste tot despre: 

Gabi Firea a intrat pe marea "moşie" a lui Pandele. Primarul din Voluntari e departe de a fi un om obişnuit. El taie şi spânzură în oraş. Dovadă că şi-a pus data naşterii pe plăcuţele de înmatriculare de la maşinile instituţiei, şi-a trecut numele pe clopotele catedralei şi mai nou îşi apară cu gorile secretele nunţii sale cu Gabi Firea.

Realizatoarea tv Gabi Firea a devenit deja doamna Pandele şi, cum se va întoarce din vacanţă va da o mare petrecere duminică seara, într-o locaţie în apropiere de Ploieşti, ţinută la mare secret.

Surse din anturajul însurăţeilor ne-au confirmat că, deşi ei au făcut ceremonia religioasă la biserica ortodoxă Sf. Nicolae din Antalya, ei vor face o slujbă şi la Mănăstirea Ghighiu din Prahova.

Citeşte şi:

Firea şi Pandele, soţ şi soţie de o săptămână?

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit? Colega Simona Gherghe a felicitat-o în direct - VIDEO

Firea se mărită în octombrie?

Pentru ca evenimentele să fie cât mai bine ţinute secret, nimic nu mişcă în Voluntari fără ştirea primarului. Chiar dacă el lipseşte din oraş, oamenii lui supraveghează cu atenţie locurile.

Şi-a pus numele pe clopote


Aşa se face că reporterii Click! care au fost ieri în Voluntari pentru a vorbi cu localnicii despre "isprăvile"primarului, au fost ţinuţi la distanţă de „gorilele" edilului. Căsătoria lui Pandele cu Firea este acum principala temă de discuţie între localnici.

Dar, speriaţi, oamenii s-au ferit să ne vorbească despre primar, mai ales când maşina în care se aflau reporterii noştri a fost încercuită de un BMW argintiu, un Opel negru şi un jeep.

Urmăriţi pe tot parcursul vizitei la Voluntari, iar mai apoi flancaţi până la ieşirea din oraş, reporterii Click! au fost la un pas de a fi agresaţi de oamenii primarului.

Şi-a pus gorilele pe urmele reporterilor Click!


Şi Pandele are multe isprăvi la activ. Prima dintre ele: a înmatriculat un microbuz al primăriei cu numărul IF 61 PFC, care reprezintă anul naşterii sale, 1961, şi iniţialele numelui. O altă boacănă, care a făcut senzaţie în luna august: şi-a pus numele pe cele cinci clopote ale catedralei care se construieşte în Voluntari.

Mai mult, la intrarea în catedrală a fost pusă o pancartă pe care este afişat un mesaj de mulţumire la adresa primarului Pandele.

Citeşte şi

Florentin Pandele, despre Gabi Firea: «Da, o iubesc şi am cerut-o în căsătorie pe Gabi»

Gabriela Vrânceanu Firea, cerută în căsătorie de primarul din Voluntari

Vedeta Antenelor este deja gravidă?

Se pare că Gabriela Vrânceanu Firea a avut un motiv întemeiat să se căsătorească. Surse din Antena 1 ne-au mărturisit că moderatoarea este însărcinată şi că va naşte în primăvară.

La 38 de ani, vedeta trustului Intact mai are un copil din prima căsătorie cu Răsvan Firea, pe Tudor Ştefan, în vârstă de 15 ani. Şi proaspătul ei soţ, Costel Pandele, are doi băieţi din prima căsnicie