EXCLUSIV Velea, salariu de 35.000 € de la Antena 1

CLIIMA20140122_0178_1.jpg

Alex Velea a început anul 2014 cu dreptul: s-a separat definitiv de soţie şi a pus mâna pe un contract “gras”

Proaspăt divorţat şi cu gândul să-şi refacă viaţa, Alex Velea trage tare să-şi asigure „buzunarul". Cântăreţul, care de câteva luni bune e „pe val" şi datorită hiturilor, dar şi mult-discutatei relaţii cu Antonia, a pus mâna, se pare, pe un contract foarte profitabil.

Click! a aflat, în exclusivitate, că Velea va primi 35.000 de euro pe lună pentru a participa la „Te cunosc de undeva".

Alex Velea e una dintre noile achiziţii ale celui de-al cincilea sezon „Te cunosc de undeva", show-ul de la Antena 1 care va debuta în primăvară. Iar aceasta nu este singura surpriză pregătită de producătorii care şi-au dorit să împrospăteze echipa emisiunii.

Surse din Antena 1 au dezvăluit pentru Click! că Alex Velea va face parte din gaşca celor opt care vor avea parte de transformări spectaculoase sezonul acesta.

„Alex Velea,  care ia 2.500 de euro pentru un concert, a negociat la sânge contractul care e până la începutul verii, reuşind să ajungă la suma de 35.000 de euro pe lună", spun sursele Click!

Ana, fosta soţie a lui Velea

Se pare că Alex n-a uitat-o nici pe iubita lui, Antonia, el cerând ca frumoasa cântăreaţă să apară într-una dintre ediţiile „Te cunosc de undeva". Mai mult, prin contract, solistul nu va avea voie să meargă la alte televiziuni decât dacă va avea o piesă nouă şi nu va avea voie să vorbească în altă parte despre viaţa personală.

Antonia luptă pentru custodia Mayei

Viaţă de altfel foarte complicată, mai ales în ultimele luni. Chiar la începutul acestui an, Velea a reuşit să finalizeze divorţul de Ana, de care oricum se separase în urmă cu mai bine de şase luni, când ar fi început o relaţie cu Antonia. Cei doi nu au vorbit niciodată „pe şleau" despre relaţia lor, deşi s-au afişat împreună, ba chiar s-au relaxat şi într-o vacanţă în Turcia. Motivul ar fi că nici unul nu avea rezolvată situaţia în căsnicie: Velea încă nu se „rupsese" de soţie, iar Antonia abia a început lupta pentru custodia Mayei, fetiţa pe care o are cu Vincenzo Castellano. 

Pepe şi Monica Anghel vor fi printre juraţiClick! v-a prezentat ieri detalii şi despre componenţa noului juriu „Te cunosc de undeva". Din vechea formulă nu va rămâne decât Andrei Aradits, fost actor în „Narcisa sălbatică". Lui i se vor alătura Pepe, Delia, dar şi Monica Anghel, care până de curând făcea parte din „Serviciul român de comedie" de la Pro TV.
„S-au dorit schimbări mari în show, de la concurenţi până la juriu. S-au dorit printre participanţii la show să fie numai nume mari, cântăreţi cunoscuţi. S-au păstrat doar Florin Ristei şi Alex Maţaev de la "X Factor", care mai aveau încă trei luni de contract cu Antena 1", ne-a povestit o sursă din Antena 1.

Antonia cântă cu Dan Bittman

Dacă la capitolul viaţă personală lucrurile stau dezastruos, Antonia compensează cu succesul din carieră. În ultima perioadă, artista a avut colaborări muzicale fructuoase, care i-au adus multe concerte şi, evident, şi mulţi bani în buzunar.  Piesa „Pleacă", pe care a cântat-o cu Cornel Ilie (Vunk), în 2011, dar şi „Hurricane", în colaborare cu Puya,  au fost în topurile muzicale săptămâni întregi, astfel că după acest succes, artistei i s-a deschis apetitul pentru noi colaborări. După pop şi hip-hop, Antonia schimbă registrul:  va cânta cu rockerii de la Holograf.

Dan Bittman şi colegii lui au vorbit deja cu managerii frumoasei soliste şi au bătut palma pentru a cânta împreună. „Urmează să trecem la fapte. În februarie, cel mai devreme, sper să scoatem piesa", ne-a spus unul dintre componenţii trupei Holograf.  Bittman şi Antonia vor interpreta o piesă de pe ultimul album, intitulat „Love Affair", în care are şi piesa „Nu mai e timp", cu Angela Gheorghiu. (Ştefania Stancu)

Anna Lesko, în noul sezon «Te cunosc de undeva!»?

Pepe devine jurat la «Te cunosc de undeva!»

EXCLUSIV FOTO Alex Velea îşi vizitează soţia chiar şi de Sărbători