EXCLUSIV Val de disponibilizări la PRO Tv! Imperiul media creat de Adrian Sârbu se destramă

CLIIMA20140427_0053_1.jpg

Blocul-turn al Pro TV a rămas pustiu. (Foto: CAPS)

Cutremur în Pro Tv! După plecarea mai multor nume grele din trustul patronat până la sfârşitul anului trecut de Adrian Sârbu, noul director general are se pare o listă întreagă de schimbări pe care vrea să le bifeze. Surse din interiorul postului au declarat, pentru Click!, că Aleksander Cesnavicius pregăteşte un val de disponibilizări.

În doar câteva luni Pro Tv a rămas fără vedete importante ale postului, însă schimbările nu se opresc aici. Noul director al trustului, lituanianul Aleksander Cesnavicius s-a despărţit recent şi de directorul tehnic al PRO Tv.

Aleksander Cesnavicius are o experienţă de zece ani în televiziune

CLIIMA20140501_0009_1.jpg

Aleksander Cesnavicius

Surse din interiorul postului au declarat pentru Click! că în următoarea perioadă vor fi puşi pe liber nu mai puţin de 200 de angajaţi din toate departamentele. Se pare că noua conducere nu doar a redus bugetele alocate unor emisiuni de divertisment sau a renunţat la nume sonoare după ce le-a tăiat din onorarii, ci pregăteşte şi o reducere masivă de personal. 

Horia Brenciu, Loredana, Pavel Bartoş, Smiley, Ştefan Bănică jr., mama telenovelelor Ruxandra Ion, şi fiul acesteia Ducu Ion, regizorul Iura Luncaşu, Maria Apostol, Andrei Boncea, Mona Segall, membrii Serviciului Român de Comedie şi Nicoleta Luciu sunt doar câteva dintre numele cu greutate care au decis să plece din ProTv, unii dintre ei bătând palma cu trustul rival din Băneasa.ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1