EXCLUSIV Tuncay, cel mai sărac dintre soţii Andreei Marin!

CLIIMA20140105_0102_1.jpg

Andreea Marin (Foto: instyle)
Citeste tot despre: 

A fost căsătorită cu doi bărbaţi plini de bani, însă a ajuns la concluzia că liniştea căminului nu înseamnă bogăţie. Andreea Marin a spus recent "da" pentru a treia oară unui tânăr cu o inimă de aur, dar fără prea multă "putere" financiară.

Pentru Andreea Marin (39 de ani) vorba din popor "dragostea trece prin stomac" nu are nici o semnificaţie! Fosta "Zână a surprizelor" a ajuns acum, după două mariaje eşuate, la concluzia că partea financiară nu este prioritară atunci când îţi doreşti un cămin liniştit.

A fost căsătorită cu doi bărbaţi cu statut financiar foarte bun, şi a avut o relaţie cu un afacerist a cărui avere este estimată la 2 miliarde de euro, Ion Ţiriac, însă la vârsta de 39 de ani, frumoasa moldoveancă se pare că şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat plini de... virtuţi.

Şi atât! Tuncay Ozturk (27 de ani) este sărac lipit pământului, în comparaţie cu foştii brunetei, căci în afară de o maşină pe care o conduce în Turcia, ţara sa natală, şi un apartament pe care şi l-ar fi cumpărat anul trecut, în România, acesta nu se laudă cu niscaiva averi.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk sunt împreună de peste 8 luni, iar înainte de Crăciun s-au căsătorit

CLIIMA20140105_0104_1.jpg

Andreea Marin (Foto: instyle)

"Tuncay este un băiat modest. Nu are conturi, case, maşini de lux sau afaceri prospere. Conduce şi el, ca tot omul, un autoturism de câteva mii de euro, în rest el se bazează doar pe meserie şi atât. Provine dintr-o familie modestă, dar este un băiat de nota zece, are un suflet bun şi asta a impresionat-o cel mai mult pe Andreea", ne-a povestit un prieten foarte bun al turcului.

CLIIMA20140105_0103_1.jpg

Andreea Marin (Foto: instyle)

Astfel, despre Tuncay Ozturk se poate spune că a cucerit-o pe Andreea Marin cu sufletul lui curat, dar mai ales cu mâinile sale fermecate, căci după cum se ştie, fizioterapeutul i-a vindecat problemele din zona coloanei, pe care le-a acuzat la sfârşitul lui 2012.

După mai multe vizite la clinica Acibadem, între cei doi s-au înfiripat sentimente unice, iar la câteva luni de la povestea desprinsă parcă din filme, cei doi s-au căsătorit. Anunţul a fost făcut pe 3 ianuarie de soţul "Zânei", pe Facebook, iar, sâmbătă, proaspăt măritata a postat un mseaj de mulţumire către cei care i-au fost alături şi a menţionat că-şi doreşte intimidate şi nu vrea să dea interviuri despre acest subiect.   

Chiar dacă între ea şi turcul fizioterapeut e o diferenţă de vârstă de 12 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să se căsătorească după câteva luni de iubire. Mama şi tatăl lui Ozturk au fost încântaţi de pasul făcut. "Părinţii lui Tuncay sunt oameni foarte cumsecade şi au îndrăgit-o pe Andreea. Au fost de acord să se căsătorească. Vârsta nu e o piedică pentru ca ei să fie fericiţi", ne-a mai spus amicul medicului.

«Zâna» a avut doar bărbaţi cu bani

CLIIMA20140105_0105_1.jpg

Andreea Marin (Foto: instyle)


Andreea Marin s-a căsătorit prima dată în 1995, pe când avea doar 21 de ani, cu afaceristul Cristian Gheorghiţă. Mariajul lor a durat doar 3 ani, însă "Zâna" nu comentat motivele pentru care s-a produs ruptura, preferând discreţia. Prin 2004, vedeta nu s-a sfiit să apară la evenimente importante la braţul lui Ion Ţiriac.

Fostul mare tenisman are o avere estimată la 2 miliarde de euro şi i-a dăruit un inel de 100.000 de euro, dar în ciuda cadourilor scumpe, după ceva vreme, s-au despărţit.

Cu Ştefan Bănică jr. a avut cel mai lung mariaj, adică 7 ani, însă la începutul lui 2013, Marin a anunţat pe Facebook divorţul. Artistul câştigă sume impresionante din concerte şi ca om de televiziune, încasează foarte mulţi bani din drepturile de autor ale tatălui său, dar şi ca actor, conduce un autoturism de lux şi are mai multe proprietăţi.

Leafă de 14.000 de euro de la TVR

A făcut bani frumoşi prezentând emisiunea "Surprize, Surprize", iar în 2007 a încasat lunar suma de 100.000 de euro pentru asocierea imaginii cu postul TVR, iar acum, acelaşi post care a consacrat-o, îi dă un salariu de 14.000 de euro pentru emisiunea "Preţuieşte viaţa". Andreea Marin se poate mândri cu o avere frumoasă  la vârsta de 39 de ani.  Are propria firmă de consultanţă şi organizări evenimente, a înfiinţat fundaţia „Preţuieşte viaţa" şi este proprietara mai multor imobile în Bucureşti, şi nu numai.

10 ianuarie 2012. «Zâna» se despărţea de Bănică

FOTO Prima fotografie cu verigheta Andreei Marin! Ce bijuterie superbă a primit!

FOTO Cum a evoluat relaţia Andreea Marin - Tuncay

Ce relaţie are fiica Andreei Marin cu noul soţ al vedetei

Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk! Uite anunţul făcut de turc