EXCLUSIV Ştefan Stan şi-a agăţat iubita într-un magazin de haine

Un concert la Timişoara i-a schimbat viaţa lui Ştefan Stan. Solistul care a câştigat primul sezon de la „Vocea României” s-a lăsat fermecat, într-un magazin de haine, de o brunetă superbă pe nume Claudia. Artistul a dezvăluit, în premieră pentru Click!, cum a cunoscut-o pe femeia care l-a făcut s-o uite pe fosta iubită, Andreea Mantea.

Acum două săptămâni, Ştefan Stan se afla în drum spre Timişoara, pentru a susţine un concert. De câte ori călătoreşte prin ţară, artistul a mărturisit că este foarte interesat de shopping.

Iată că acest hobby i-a folosit nu doar pentru îmbogăţirea garderobei, ci şi pentru a o uita pe Andreea Mantea, fosta iubită la care încă mai spera până acum câteva săptămâni. „Mi-am propus să mă opresc în Petroşani, pentru a face nişte cumpărături. Mă aflam într-un magazin de haine. Ea era acolo, pentru că sora ei lucrează în acel magazin. Mi-a plăcut şi apoi am ieşit cu ea la o cafea, tot în Petroşani", a povestit, în exclusivitate pnetru Click!, Ştefan Stan.

Relaţia dintre Ştefan şi Claudia evoluează rapid. Solistul care este, mai nou, şi prezentator la Prima TV, unde are propria emisiune, „Killer Karaoke", a spus că locuieşte deja cu noua iubită.

„Ea stă la mine acum, dar se va întoarce în Petroşani, pentru că are o afacere acolo, un salon cosmetic pe care-l conduce cu două asociate", a mai spus Ştefan.

Până când bruneta, care seamănă, în aparenţă, atât de bine cu Andreea Mantea, va pleca înapoi în Petroşani, cei doi se bucură la maximum de timpul petrecut împreună şi abia dacă ies din casa pe care solistul a cumpărat-o într-un centru rezidenţial din Militari.

Pentru că toată lumea a remarcat asemănările dintre Claudia şi fosta iubită a lui Ştefan, artistul nu s-a arătat prea bucuros. În plus, deşi spusese că a rămas în relaţii de prietenie cu Andreea Mantea, „Vocea României" şi fosta prezentatoare de la Kanal D nu au vorbit despre relaţia lui cu Claudia.

„Mai vorbesc cu ea, dar nu o să comentez despre viaţa mea personală, să-i cer sfaturi sau să-i fac confesiuni", a mai spus Ştefan Stan.

Bănică jr. s-a combinat cu sosia mai tânără a Andreei MarinDupă divorţ, Ştefan Bănică jr. (45 de ani) şi-a găsit alinarea în braţele focoasei Lavinia Pârva (29 de ani). De astfel, cântăreaţa seamănă izbitor cu fosta soţie a lui Bănică, Andreea Marin (39 de ani).

Ambele au părul lung şi negru ca abanosul, fruntea foarte lată, dantura perfectă, gropiţe în obraji şi se îmbracă la fel. Singura diferenţă dintre cele două o constituie vârsta, Lavinia fiind cu 10 ani mai tânără decât Andreea.

Ducu Ion s-a cuplat tot cu o actriţă blondăDupă şase ani de relaţie şi patru de căsnicie, regizorul Ducu Ion (32 de ani) şi actriţa Diana Dumitrescu (30 de ani) au decis să meargă pe drumuri separate. La scurt timp după divorţul din iunie 2013, Ducu se afişa deja la braţul frumoasei actriţe Ioana Blaj (26 de ani). Fosta soţie şi actuala iubită nu împart doar aceeaşi meserie, ci au şi trăsături fizice leite. Amândouă sunt blonde, cu bucle, ochi căprui, înalte şi cu siluete de vis. Un plus ar avea Diana, care se poate lăuda cu un bust impresionant.

FOTO EXCLUSIV! Ştefan Stan şi-a scos în lume noua iubită

EXCLUSIV Ştefan Stan face lumină: cine este femeia cu care a fost surprins în ipostaze tandre?

FOTO A uitat-o pe Mantea? Ştefan Stan, în tandreţuri cu o brunetă