EXCLUSIV «Scărlătescu ne înjura şi arunca în noi cu farfurii!»

CLIIMA20140326_0166_1.jpg

Cătălin Scărlătescu are 41 de ani şi jurizează concursul culinar “MasterChef” de patru sezoane. Alături de el, în juriu se mai află chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu. (Foto: PRO TV)

Tună şi fulgeră în emisiunea „MasterChef", unde jurizează preparatele concurenţilor, dar nici în realitate nu e vreun mieluşel. Chef Cătălin Scărlătescu e acuzat de o fostă angajată că i-a făcut zile fripte la locul de muncă.

Dacă aţi urmărit cele trei sezoane ale emisiunii "MarsterChef" de la PRO TV, cu siguranţă că l-aţi remarcat pe chef Cătălin Scărlătescu (41 de ani). Şi nu numai datorită talentelor sale culinare, ci şi a felului în care se comportă cu concurenţii din show-ul televizat. S-ar părea că maestrul bucătar are aceeaşi atitudine şi în realitate, cu angajaţii restaurantului în care lucrează.

O tânără care a vrut să fure meserie şi care s-a angajat la restaurantul hotelului de lux din Piaţa Romană (Howard Johnson), acolo unde juratul de la "Masterchef" găteşte de ani buni, ni s-a plâns, sub protecţia anonimatului, că a avut o experienţă de coşmar: „Nu l-am mai suportat şi am plecat de la restaurant după o săptămână. Ne înjura dacă nu-i convenea ceva şi dacă vedea că preparatele nu sunt gata la timp, arunca în noi cu farfurii şi cu mâncare, la fel cum face şi în emisiune. Când îşi dădea seama că a sărit calul îşi cerea scuze, pe mine chiar m-a rugat să mă întorc, însă nu am mai vrut să revin. Mă speria numai când se uita la mine cu privirea lui de gheaţă", ne-a povestit fosta angajată.

Contactat pentru a-şi spune punctul de vedere, ne-a transmis o declaraţie prin intermediul PR-ului postului PRO TV: „Cătălin Scărlătescu nu vrea să comenteze aceste acuzaţii, însă a spus de nenumărate ori că, aşa cum este la televizor, este şi în realitate. Îşi asumă ceea ce face".

Aşa a făcut şi marţi seara, în emisiune


Aruncatul cu farfuria se pare că e sportul preferat al lui Cătălin Scărlătescu. Şi în emisiunea "MasterChef" de marţi seara, de la Pro TV, juratul şi-a arătat temperamentul vulcanic. Acesta a pus la gunoi preparatele care nu au fost pe gustul său, iar la un moment dat a început să arunce cu tot cu farfurii în mijlocul încăperii.

Sexy-balerina de la «MasterChef» a renunţat la dans după un accident

VIDEO El este concurentul care a cerut bani în avans la MasterChef

El este concurentul care merita 7000 de şorţuri la Masterchef