EXCLUSIV! Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan, despărţiţi de copii?

Am aflat motivul pentru care relaţia dintre Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan nu mai este ca-n poveşti. Cei doi se ceartă foarte des în ultima vreme, mai ales din cauză că băieţii lor nu se înţeleg. Da, avocatul care s-a logodit cu Romaniţa are şi el un fiu, pe care băiatul creatoarei nu-l place deloc.

Relaţia dintre Romaniţa Iovan (48 de ani) şi logodnicul ei, Iulian Gogan (36 de ani), e presărată cu din ce în ce mai multe certuri. Surse din apropierea celor doi au povestit pentru Click! că fiul pe care creatoarea de modă îl are cu pilotul Adrian Iovan nu se înţelege deloc bine cu noul iubit al mamei sale. Click! a aflat şi care este motivul principal al acestei probleme de familie. Albert (7 ani), băiatul Romaniţei, este gelos pe fiul pe care avocatul Iulian Gogan îl are dintr-o relaţie anterioară.

Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan au o relaţie de cinci ani


Fiul „secret" al lui Gogan se numeşte Teodor, are 11 ani şi locuieşte împreună cu mama lui biologică. Logodnicul Romaniţei s-a separat de mama copilului său în urmă cu mulţi ani, însă relaţia cu băiatul este foarte bună şi petrece foarte mult timp cu el. Ba, mai mult, Teodor îl vizitează pe tatăl său la casa în care acesta stă cu creatoarea de modă şi l-a cunoscut şi pe „fratele" său vitreg, Albert.

Acesta este Teodor, băiatul lui Gogan


Gogan a încercat să-i facă pe cei doi puşti să socializeze cât mai mult, dar ei se ciondănesc mai mereu. Avocatul i-a dus să zburde în voie chiar şi la casa părinţilor săi, care se află în apropiere de Alexandria, acolo unde vine şi nepotul său, Bogdan, adică băiatul fratelui său. Albert, băiatul Romaniţei, este mult mai ataşat de acesta din urmă.

Romaniţa îşi terorizează viitorul soţ?

Click! v-a prezentat ieri în, exclusivitate, detalii despre relaţia pe care o are Romaniţa Iovan cu avocatul Iulian Gogan. O sursa apropiată celor doi a mărturisit că vedeta este cea căreia îi sare ţandăra de fiecare dată, şi mai mult, Albert, fiul ei şi al fostului pilot Adrian Iovan, nu îl agrează deloc pe tatăl vitreg.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1