EXCLUSIV! Prodanco, te-au blestemat vrăjitoarele?

CLIIMA20120105_0184_1.jpg

Ghinionul a picat pe capul Prodancei chiar înainte de Revelion
Citeste tot despre: 

Vrăjitoarele i-au pus, se pare, gând rău şi sexy-impresarei Anamaria Prodan. După ce aceasta a mers să depună, miercuri, mărturie în procesul intentat Melissei şi Vanessei de către Oana Zăvoranu, Prodanca a simţit pe propria-i piele ce înseamnă să te pui cu ele.

Anamaria Prodan mai are puţin şi va intra la cuţit. Se pare că toate problemele de sănătate care au lovit-o în ultima vreme i se trag de la vrăjitoarele prietenei sale, Oana Zăvoranu, împotriva cărora sexy-impresara a depus miercuri mărturie la IGP.

Ghinionul a picat pe capul Prodancei chiar înainte de Revelion. Anamaria şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, plătiseră 1.700 de euro pentru a petrece seara dintre ani la Predeal.

Anamaria încearcă să se ridice de pe scaun, dar constată că nu se poate mișca


Cu trei zile însă înainte de marele chef, Prodanca a ajuns la Urgenţă, după o criză de rinichi. Medicul i-a prescris un tratament pentru a elimina piatra şi a trimis-o acasă. Tocmai când durerea se mai ameliorase puţin şi impresara spera să meargă totuşi la munte, chiar în seara de 31, ea a suferit o nouă criză, de această dată de hernie de disc.

„Am crezut iniţial că aveam probleme doar la rinichi, dar ulterior am aflat că am şi hernie de disc. Am făcut Revelionul la orizontală", ne-a spus Anamaria. Miercuri, chiar dacă avea dureri atroce, Anamaria a mers la IGP să depună mărturie în dosarul Oana Zăvoranu contra vrăjitoarelor Vanessa şi Melissa.

„ Mie nu mi-e frică de blestemele lor, eu cred doar în mine. Golăncile astea merită să înfunde puşcăria!", ne-a mai declarat Anamaria.

La doar câteva ore după ce a părăsit sediul IGP-ului, impresara şi soţul ei s-au întâlnit cu Teia Sponte şi impresarul Cristi Voicu la cafeneaua "Pascucci" din Dorobanţi pentru a perfecta transferul lui Ovidiu Dănănae la Steaua.

Din pricina durerilor de spate și de picior, Prodanca e susţinută până la mașină


În local, Ana a vrut să se aplece ca să ridice un şerveţel de pe jos şi a rămas înţepenită de spate. Ea a fost scoasă pe braţe din cafenea de soţul ei, Reghe, şi de Cristi Voicu, soţul Ramonei Lăzuran.

„Săptămâna viitoare merg să mă operez la Spitalul Militar la doctorul fotbaliştilor, Ionuţ Codoreanu", ne-a mai spus Anamaria.

«Operaţia e indicată când pacientul nu îşi mai poate desfăşura activitatea»

Hernia de disc este o afecţiune ce se caracterizează prin alunecarea nucleului pulpos de-a lungul măduvei spinării şi coloanei vertebrale.

"Simptomele bolii sunt durerile de spate intense în zona herniei, cu iradiere sciatică, dacă e vorba de o hernie de disc lombară. De asemenea, pacientul are şi un deficit motor mare, din cauza durerilor. Investigaţia în urma căreia se pune diagnosticul este RMN-ul, iar intervenţia chirurgicală este indicată când pacientul nu-şi mai poate desfăşura activitatea zilnică din cauza durerilor, dacă acestea durează mai mult de o lună şi dacă apar defecte motorii. Operaţia este cu atât mai dificilă şi presupune riscuri mai mari, cu cât hernia de disc este mai sus. Recuperarea după intervenţie durează circa o lună", ne-a spus dr. Costică Zamfir, neurochirurg la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Vrăjitoarele Melissa şi Vanessa, după gratii

Două vrăjitoare au ajuns după gratii după ce Oana Zăvoranu le-a reclamat că au înşelat-o cu aproape 450.000 de euro.

Melissa și Vanessa ar putea sta ani buni după gratii


Vestitele ghicitoare Melissa şi Vanessa sunt acuzate că au mai păcălit încă 20 de persoane publice de la care au cerut diverse sume de bani, promiţându-le că le rezolvă problemele din viaţa amoroasă.

Oana Zăvoranu, însă, a fost prima care a depus plângere la Poliţie după ce vrăjitoarele, ajutate de alţi doi complici, au lăsat-o fără o casă, un apartament cu două camere şi o maşină de lux.

Mai bine de două luni, actriţa a fost omul anchetatorilor şi a adunat probe suficiente cât să le bage după gratii pe cele două femei, dar şi pe complicii lor. Melissa şi Vanessa au fost arestate pentru 29 de zile, la sfârşitul lunii decembrie.

Mai citeşte:

Distracţie maximă! Anamaria Prodan, cu familia la munte! - FOTO

Anamaria Prodan l-a «obligat» pe Laurenţiu Reghecampf să facă sarmale de Crăciun! VIDEO

Anamaria Prodan: «La vrăjitoare le-aş da câteva bâte în cap!»