EXCLUSIV Mihai Mărgineanu şi-a văzut moartea cu ochii! Totul s-a întâmplat din cauza unui... ţânţar

CLIIMA20140530_0004_1.jpg

Mihai Mărgineanu

Puţină lume ştie că, pe lângă muzică, Mihai Mărgineanu mai are o altă mare pasiune: avioanele. De curând, artistul şi-a văzut moartea cu ochii din cauza unei insecte aparent inofensive.

Aflat la bordul unui avion de mici dimensiuni, Mihai Mărgineanu a abandonat în ultima clipă decolarea din cauza unei defecţiuni provocare de un ţânţar. Pasagerii avionului au trecut prin emoţii de nedescris, dar tehnicienii sosiţi la faţa locului au găsit repede vinovatul: un ţânţar.

"Eram pe aeroportul din Tulcea şi un ţânţar s-a aşezat în priza de presiune statică, m-am dus la decolare şi când am băgat motorul în plin, am prins 140 la oră am văzut că nu merge deloc vitezometrul, moment în care am scos motorul din plin, am frânat avionul de la 150 de kilometri la 0.Prietenii mei erau lângă mine şi de la 150 să pui frână la 0 îţi cam vezi viaţa aşa ... în patru secunde. Eu mă bucur că s-au panicat, cu siguranţă vor mai merge cu mine. M-au aplaudat la aterizare",
a declarat artistul la emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 22:30, pe Prima TV.

Artistul nu s-a pierdut cu firea, a anunţat defecţiunea la turnul de control, iar insecta a fost scoasă, astfel că artistul a putut decola.

De trei ani, de când s-a apucat de aviaţie, Mărgineanu a avut şi momente în care a fost cuprins de teamă, dar, culmea, nu se teme pentru viaţa lui, ci pentru a copiilor. "Nu pentru viaţa mea mă tem, ci pentru ce se poate întâmpla cu copiii mei dacă nu sunt eu. Când e să te cari, te cari. Am decis să mă apuc de aviaţie în condiţiile în care îmi era frică de avion. În momentul de faţă am 168 de ore de zbor", a mai spus el, precizând că e atât de pasionat de avioane, încât plănuieşte chiar să îşi cumpere unul.