EXCLUSIV «Mama Natură», cerută de nevastă de noul iubit

CLIIMA20140226_0143_1.jpg

Roxana şi Tinu s-au cunoscut în decembrie, într-un club din Timişoara

Ghinionul s-a sfârşit pentru Roxana Ionescu! După doi ani de abstinenţă, vedeta s-a pricopsit cu un bărbat de nota zece. Tinu Vidaicu este un prosper afacerist care vrea să o ia pe „Mama Natură" de nevastă. Acesta vorbeşte în exclusivitate despre începuturile poveştii lor de dragoste, dar şi despre planurile de viitor.

Soarele a venit şi pe strada Roxanei Ionescu (28 de ani)! După ce în 2012 aceasta a fost lăsată cu ochii-n soare de soţ, pentru amantă, „Mama Natură" şi-a găsit în sfârşit bărbatul care o face cu adevărat fericită.

Aşadar, după o abstinenţă de doi ani, blondina iubeşte din nou de aproximativ două luni, mai precis de la sfârşitul lui decembrie. Norocosul se numeşte Tinu Vidaicu (32 de ani), este acţionar împreună cu Sebastian Răducanu la clubul „Epic Society" din Timişoara şi deţine o agenţie care se ocupă de mai multe localuri din ţară. Bănăţeanul a cunoscut-o pe Roxana prin prisma unui eveniment care s-a desfăşurat în clubul lui.

Roxana a venit aici în calitate de ambasador al unui brand de băuturi. Am discutat, ne-am împrietenit şi am păstrat legătura pe reţelele de socializare. Mi-a spus apoi că vrea să-şi facă Anul Nou aici, că i-a plăcut atmosferă din club şi am zis da, de ce nu, dar nu eram convins că va veni. S-a ţinut de cuvânt, iar de la Rveelion am rămas împreună", ne-a povestit afaceristul.

De două luni, Roxana face naveta Bucureşti-Timişoara, weekend de weekend, însă nu va mai dura mult până-şi va schimba domiciliul. „Ştim amândoi că o relaţie la distanţă nu este durabilă şi discutăm despre asta. Eu vreau să fac ce-şi doreşte Roxana, iar ea vrea să se mute aici. Deocamdată mai are nişte contracte de onorat", a precizat iubitul vedetei. După cum vorbeşte chipeşul afacerist care şi-a lucrat trupul cu mult înot, baschet şi schi, vara aceasta ar putea să bată clopotele de nuntă, mai ales că Roxi şi-a cunoscut viitoarea soacră şi a impresionat-o pozitiv.

„Cred că ea este persoana cu care vreau o familie. Ambii am avut experienţe de viaţă asemănătoare, aşa că pot spune că facem o echipă bună. Mama a cunoscut-o pe Roxana şi pot să spun că se înţeleg, rezonează bine", a conchis Vidaicu.

A fost înşelată cu sora naşei de cununie

Roxana Ionescu a fost căsătorită timp de şase ani, cu Laurenţiu Gheorghe. După nunta cu mare fast din 6 mai 2006, cei doi au divorţat în 2012. Decizia au luat-o după ce în presă au fost publicate poze în care afaceristul a apărut alături de o altă femeie.

Culmea! Cea cu care o înşela pe „Mama Natură" era nimeni alta decât sora naşei lor de cununie, Roxana Anton. Tânăra, care a lucrat ca asistent de vânzări la o firmă auto, a fost în umbra celor doi încă dinainte de nunta lor.

FOTO Roxana Ionescu se pregăteşte de nuntă? Uite detaliul care a dat-o de gol

FOTO Roxana Ionescu, idilă cu un om de afaceri din Timişoara! Ce fericiţi sunt cei doi împreună

 

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1